Lányok! Akik szeretnek szoknyát/ruhát hordani (nyáron főként), de összeér a combotok és a bőr begyullad, mit csináltok vele?
Én imádok ilyen kánikulába ruhákba járkálni a városban, vagy csak szoknya + trikó. De nem bírom 1-2 napnál tovább hordani egy héten. Körülbelül 10 centi ahol összeér a combom, kicsit befelé dőlnek a lábaim, ezért se tudok mit kezdeni vele. Mit javasoltok, hogy oldjam meg a dolgot?
Hogyha kidörzsölődik a bőr, begyullad és 1 hétig nem tudok nadrágon kívül mást hordani...
Gondoltam leggingsre, de nyáron ha már valaki lenge szoknyát vesz fel, eléggé ellentmondásos a leggings a szoknyával. Én például nem is bírom, nagyon zavarja a bőröm 32 fokban, hogy rám tapad és nem szellőzik a bőröm..
Esetleg harisnya? csak ekcémás vagyok és a műszálas ruhákra viszketni kezdek...
Nivea dezodor stift + rászórni Nivea babahintőport.
Nagyon hatásos.
Verhetetlen kombináció:)
Kifogom próbálni, tetszik :)
bár én izzadós vagyok, és ott is vizes szokott lenni a bőröm, szerintetek ugyan úgy jó?
illetve a necc harisnyával annyi a bajom, hogy viszketek tőle, ekcémás lesz a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!