Mit csináltok? (többii lent)
OFF:
Hát persze..minden fiatal lány az utolsó ópciót választja!:)
Jó példa erre az előttem válaszoló 2 ember is.
10 lányból 7 mégis még mindig a bőrkabát,skinny jeans/leggings,és Converse cipő kombót hordja..pedig már:
1.k*rvára nem divat
2.80 kilós lányok is ezt hordják..mondván,csak ebben érzik jól magukat..pfuj
Ezt stylistként mondom!
Ennyit arról,hogy követik a divatot!
Szakmámból adódóan muszáj követnem a divatot,és úgy is öltözködöm,hogy NAGYJÁból megfeleljek annak.Persze ami nem áll jól,azt nem veszem meg.(én is..:D)
23:43!
Azt írtad hogy az előtted lévő két válaszoló, amiben én is benne vagyok.
1. Amit írtál az rám nem vonatkozik. Ne példálozz kérdésekkel:)
2.stylist létedre igen nagy marhaságokat mondasz:)
Ja és bocs ezt kifelejtettem:
"80 kilós lányok is ezt hordják..mondván,csak ebben érzik jól magukat..pfuj"
Mert mit hordjanak? A ma divatban lévő combig érő kis virágmintás ruhácskákat?-.- meg nem is értem miért baj ha ők is ezt hordják? Azért mert nem 40 kilós kifutómodellek csavarják magukat egy lepedőbe? Jss bocs a lepedő ma már nem divat.. akkor ezt sem vehetik fel:/ szánalmas-.-
ma 00:37-es:
Az egy dolog,ogy "nagyon is jó"..csak k*rva unalmas,és egy hangú!:))
A többi válaszolóra pedig inkább nem reagálnék,mert még nagyobb sértődés lenne belőle.:)
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:43
itt már csak az lenne a legnagyobb fika, hogy ha te vagy egy 80kilós bőrkabátot hordó 14 éves...(az, h szerintem nagyon gagyi a bőrkabát,ami van a legtöbb lánynak...PVC!..) szép napot nektek!
Hát, stylist létedre elég nagy ostobaságot mondtál, de tényleg. Igen, vannak kövér lányok, akik szemrebbenés nélkül felvesznek olyat, ami még jobban kiemeli az előnytelenségeket. Már csak az a megjegyzésed is gáz, hogy szakmádból adódóan divatosan kell öltözködnöd.A stylistok szakmája pont abból adódik, hogy újításokat mutatnak, saját szetteket találnak ki, amikkel nem nagyon találkozol az utcán.
Amúgy a kérdésre válaszolva én bevallom, volt olyan, hogy megláttam valamit mondjuk a kirakatban vagy más csajon az utcán és kitaláltam, hogy hú de jó, ilyetén is szeretnék. És vettem... Szerintem ezzel nem csak én vagyok egyedül így.
De ezt a kérdést főleg szerintem ducibb lányok tudnák megcáfolni, mert én pl. 170 cm/51 kg-os testalkattal elég sok mindent felvehetek és jól áll. Mert a divatos darabok többnyire vékony lányoknak készülnek. A kifutókon is vékony (magas) modellek vannak, nem alacsony, tömzsik.
Magyarán: akinek jó alakja van, annak többnyire jól állnak a divatos ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!