Csajok, mit csináltok a felszaladt, kilyukadt harisnyával, térdfixszel? Gondolom kidobjátok.
mennyit adnál egy harisnyáért?:D
ebből fogok megélni basszus, úgyis naponta tönkreteszek legalább egyet kb :D
Biztos, h tudni akarod? :) Am kedvesemmel eléggé rá vagyunk kattanva a lábra, harisnyákra. És pár napja a barátnőm előállt pár izgi ötlettel, ami picit változatosabbá bizarabbá tenné a dolgot. De ehhez kéne használt harisnya, vagy térdfix, amit valaki más használt. Na azóta h említette ezeket a dolgokat bújom a netet, de semmi használhatót nem találtam sajna..:S Vagy már nem élnek a honlapok, vagy nem válaszolnak a megkeresésre. Szal kezdek reményvesztetté válni, h sikerül harisnyát szereznem..
Rem nem csak szívatásból mondod, h adnál. Bár tisztában vok vele, h ezért a témáért egy csomó oltást kapok, mert a sok korlátolt ember nem tud mmit kezdeni a nem átlagos dolgokkal. Szal ha csak szívatásból írtad, akkor egy sorral fentebb ott a véleményem, viszont ha komoly, akkor vhogy megegyezünk, de ingyen semmiképp nem fogaom el.
tudod, jó pénzért mindent - legalábbis sokmindent.:D
a baj csak az, hogy átadni nem tudom, mert hogy nem találkozok veled az fix. szerintem legtöbb nőnek ez a problémája a kéréseddel:)
Jó hát ez tiszta sor, én sem személyes átvételre gondoltam, annyi lehetőség van a posta sokmindent megold.:)
Am nem hinném, h ez lenne a gond, ugyanis támogatót kereső fősulis csajoknak tettem fel a kérdést, hirdetésben, mikor tudjuk, h azért a támogatásért mit kell csinálniuk..Na ha ezt bevállalja, akkor ne mondd már, h gond lenne neki az elhasználódott harisnyáját valami úton módon eljuttatni, OK, lényegesen kevesebb lóvé, de ezért még sz@pnia sem kell, csupán harisnyát hordani, és ha elhasználódott vhogy eljuttatni. Ami honlapot meg találtam az sajna halott, de dobom a linket, h lásd mik vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!