Csajok, mit csináltok a felszaladt, kilyukadt harisnyával, térdfixszel? Gondolom kidobjátok.
az emberek nem bírják elviselni a tőlük idegen dolgokat.
mondjuk én sem értem meg miért jó, de egészségetekre, mindenki azt teszi amit élvez. sajnos a személyemet nem adom itt ki, ez elvem, máshogy meg nem megvalósítható.
De hogy dobom ki !! :O
Átlátszó köröm lakkal kicsit be kell kenni és tök jól összefogja a szálakat, :D
Japánban már van használt női bugyikat gyűjtő automata, ahová a csajok bedobják, a pasik meg pénzért kivehetik.
Idehaza van párezer (biztos van annyi) ilyen-olyan fétises titokban a netet bújva, addig a japcsik ezt már szinte nyíltan felvállalják.
Utolsó,igazad van,itthon is vannak ilyen olyan fétises emberek(én pl láb..) de Magyarországon még ferde szemmel néznek az emberre sajnos,ha nyíltan vállalja.Én se hangoztatom a nagy nyilvánosság elött,hogy lábimádó vagyok mert néznének rám mint a csodabogárra...
Amúgy egy ugyanilyen automatát mint japánban üzembe helyezhetnének itthon is,de nők által használt harisnyával!!!:)) 30F
Szerintem bármelyik nő ismerősöd odaadja.Én többnek is mondtam,hogy ne dobja ki,mert szükségem van rájuk és azóta odaadják.
Mielőtt bárki megkérdezné,nekem festéket szűrni kell!
Ez a lábfétis nem egy új dolog, még egy magyar népdalban is van róla szó.
"Megyen már a hajnalcsillag lefelé,
Az én kedves galambom most megyen hazafelé.
Lábán van a csizmája, lakkosszárú kiscsizma.
Rásütött a hajnalcsillag sugara. "
Szerintem burkoltan itt is megjelenik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!