Rövidnadrág harisnyával?
En szoktam igy hordani, szerintem jol nez ki, nekem kenyelmes is (valamiert nekem nem kenyelmesek a hosszu nadragok), a nyaron felhalmozott rovidnadragokrol sem kell lemondanom, bar csak a vastagabb anyaguakat hasznalok.
A terd fole ero harisnyaval, labszarmelegitovel nem tudom elkepzelni, legalabbis magamon biztosan nem, mert nem az en stilusom.
En vastagabb, 60-80 den-es lycras harisnyakat veszek fel rovidnadraggal, vagy 100-120 den-es pamutharisnyat, ehhez csizmat es nekem a teli kabatjaim is mind hosszabbak, terdig erok, igy egyaltalan nem szoktam fazni.
De en ruhat es szoknyat is sokat hordok, nem hidegebb ez a megoldas, mint az.
Itt sokan irjak, hogy a rovidnadrag harisnyaval k.rvas, de ez nem igaz. Hosszu nadrag kotott pulcsival is lehet k.rvas, ha olyan stilusu, illetve a holgynek olyan kisugarzasa van, de rovidnadrag harisnya kombot is ossze lehet ugy valogatni, hogy laza, sima utcai, vagy epp elegans legyen.
de itt van jo sok foto, nezd meg, hogy neked milyen harisnyaval tetszik:
sose megy kia divatból..nekem nagyon bejön
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!