Lányok! Mit csináltok télen a csizmáitokkal, hogy ne fagyjon le benne a lábatok?
Figyelt kérdés
Már teljesen kétségbe vagyok esve. Nem is csizmát hordok, hanem bakancsot, csak nőiesebb kivitelben. Bőr, bélelt, centi vastag talpa van. Mire megérkezek valahová, lila a lábam, annyira széjjelfagyott. Annyiféle csizmám volt már, kipróbáltam mindent, de semmi.
Mindig vastagharisnyát, és vastag zoknit húzok.
Nektek nincsenek ilyen problémáitok ? Vajon én mit tehetek ez ellen ?
2011. nov. 13. 12:56
1/9 anonim válasza:
Valszeg nem jó a vérkeringésed, tornázz rendszeresen.Nekem is mindig a lábam fázik először, fagyos vagyok,de azért lila nem lesz.Am.én is ezt szoktam,mint te.
2/9 anonim válasza:
Nekem ilyen gondom nincs,de mar vettem cipöüzletbe(pl.Deichmann),jo bundas,cipöbetet,jo meleg töle a csizma,kiprobalhatod.
3/9 anonim válasza:
Hidegben is izzad a láb, azért fázik ennyire. Jó nedvszívó zokni segít.
4/9 anonim válasza:
Lehet hogy az is a baj, hogy túl sok mindent húzol a lábadra és az bizony elszorítja a vérkeringést. Én egyszer így jártam. Kikísértem az akkori barátom a buszhoz, felvettem két vastag zoknit, de annyira elszorította a vérkeringésemet hogy még jobban fázott. Mintha puci lábbal mentem volna.
5/9 anonim válasza:
És a műszörme csizmákat kerüld! (kínai) abban mégjobban fázik,mintha akár csak egy sima cipőben lennél! Első voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Eszem ágában nincs kínai sz*arokat venni, amik az első hóban beáznak ! Ennél több eszem van azért.:D
Erre a bundás talpbetétre én is gondoltam, de úgy voltam vele, hogy annyi mindent kipróbáltam, pont ez válna be ?
2011. nov. 13. 16:32
7/9 anonim válasza:
Már egy sima talpbetét is sokat jelent és dupla zoknit, vagy sízokni húzok.
8/9 anonim válasza:
Én kizárólag csakis béleltet veszek télre...és persze nem ilyen kis papírtalput ;D Nekem most tömött sarkú,bélelt,fekete,magasszárú csizmám van :) Imádom^^
9/9 anonim válasza:
"Lányok! Mit csináltok télen a csizmáitokkal, hogy ne fagyjon le benne a lábatok?"
Felveszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!