Télen ki hord vékony harisnyát nadrág alá? Esetleg 2 harisnyát egymáson felvéve? Mit csináltok ha felszalad, kiszakad? Melyik a jó márka?
Mit csinálsz ha kiszakad a harisnyád, megpróbálod javítani valahogy vagy inkább kidobnád? Kidobni vétek: Én bizonyos összegért megvenném tőled!
Várom válaszotokat!
Összetévesztesz valakivel, én most vagyok itt először!
Bocs ha megzavartam lelkivilágodat a témámmal!
Semmi perverz dolgot nem írtam!
Ha nem tetszik ne olvass!
Minden 3.ferfi szereti a noi labakat! Nem vicc! Minden 5.pedig szereti a kulonbozo cipoket magassarkúakat, harisnyákat egy női lábon vagy épp ha ezeket nők viselték... Csak sokan titokban tartják vágyaikat, nem merik felvállalni, betegesnek tartják mert mint Te is egyből negatívan ítélkezel, és elítélendően!
Mennyivel másabb ha egy férfi cicikedvelő? Csak azért mert nem annyira kirívó?
Kiváncsi lennék volt e már itt olyan nő akinek imádták a lábait? Van ilyen? Ti mit szóltok a lábimádathoz?
(már akinek volt ilyen párja vagy élményben része??)
Nem azzal van a baj, hogy imádod a női lábakat, hanem azzal, hogy vadidegenektől kérsz koszos, lyukas harisnyákat ahelyett, hogy vennél magadnak ha már annyira szükséged van rájuk.
Másrészt olvasd már vissza a kérdésed: ne mondd nekem, hogy tényleg arra vagy kíváncsi, hogy melyik a jó harisnya márka, egyszerűen csak a perverzióidat akarod itt kiélni. Ez sem lenne gond, de nem tudhatod, hogy mikor akadsz össze egy tizenegynéhány éves kislánnyal, aki naívan válaszolgat neked, mit sem sejtve arról, hogy te épp erre vered.
A hozzád hasonlóknak vannak megfelelő oldalak, ha nincs normális kérdésed itt, akkor látogasd azokat!
Szerintem ne beszélj más férfiak nevében, mert a leírásodból az tűnik ki, hogy te nem a lányokra gerjedsz, hanem a harisnyákra... Ha valaki "cicikedvelő", ott legalább a cicihez tartozik egy élő lány is (jó esetben).
Márpedig tárgyakra gerjedni igenis beteges. Nem azt mondom, hogy elítélendő, mert mindenkinek a saját dolga, hogy mire gerjed, ha ezzel másoknak nem árt, viszont ettől függetlenül ez BETEGES a szó szoros értelmében. Inkább fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez nehogy később párkapcsolati problémáid legyenek.
U.i.: Ezzel a kéréssel inkább a "szerelem, szex" rovatba írogass, bár ott is létre kellene hozni egy "Perverzek" altopikot...
Nincs olyan hogy jó márka mindegyik kiszakad egyszer.Én is hordok harisnyát télen a nadrág alá.Főleg vékony fajtát mert nem szeretek bugyit hordani.Ha kiszakad ki szoktam dobni.Mennyit adnál érte?
Kriszti
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!