Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is van ilyen bikinije?...

Másnak is van ilyen bikinije? Neketk hogy tetszik?

Figyelt kérdés
nekem nagyon és a strandon is kb mindenki megbámult benne.. :) csak nem nagyon láttam ilyet senkin még neten se tudtam rákeresni én Miskolcon vettem elvileg Pesten jól fogynak
2012. júl. 5. 20:18
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
jah és az a nagyon nyomorék aki azt látta hogy én azt írtam h tökéletes alakom van előtte lévő szót nem vette figyelembe ugyanis SZINTE nem azt írtam h tökéletes de akiket látok a strandon hogy 15 évesen narancsbőrös meg stb.. attól különb vagyok nem azt mondom h ettől ne lehetnék jobb de szerintem nincs takargatni való testem ... de én befejeztem a válaszolgatást nem az itt elhangzottak alapján hordom meg ítélem meg a testem mert akik ismernek azok véleménye számít a nektek hogy tetszik csak másodlagos kérdés volt
2012. júl. 9. 13:27
 42/50 anonim ***** válasza:
nekem meg tetszik én is hordanám 20 L és szerintem az alakoddal sincs semmi baj akik verik a nyálukat csak féltékenyek biztos ,bár nekem lenne ilyen vékony alakom :(
2012. júl. 9. 13:32
 43/50 anonim ***** válasza:
Tipikus gyerekes hozzállás...akinek nem tetszik xy alakja, az tuti csak féltékeny. Ti tényleg ennyire bugyuták vagytok? Főleg utolsó válaszoló......adott egy alak, ami vékonyka és nem szexin vékonyka, hanem deszkásan vékony, te meg azt gondolod egyből hogy jaj de féltékeny mindenki, akinek ez nem szexi? Én azt mondom, csinos. De nem szexis. Kislányos alak. Ha te ilyet szeretnél, akkor neked ennél valóban rosszabb alakod van, oké, de másnak nem biztos, ezt azért gondold meg.
2012. júl. 9. 14:01
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

nincs rossz alakod az tény...de ahogy leírtad ezerszer jobbra gondoltam...vegyél vissza az arcodból...ha bombanő is vagy, egy kis alázatosság szorulhatna beléd....máris szimpatikusabb lennél az embereknek....senki nem kritizálta az alakodat...csinos, vékony tény...extra nincs benne, rengeteg lány rohangál ilyen alakkal...szép vagy...de h a belsőd rohad, az fix....tudod, a legrosszabb, ha bizonygatnod kell, hogy téged megnéznek bikiniben, ruhában stb...na és? mást is...egy kicsit szebb lányt egyből megbámulnak...nem vagy kiváltságos helyzetben, nehogy azt hidd...de a fürdőruha nekem sem tetszik...cseppet sem...nekem túl...hhmmm...győzikés?!

23L

2012. júl. 10. 08:55
 45/50 anonim ***** válasza:

figyi, nem rossz az alakod, de még lenne mit csiszolni raja jó adag edzéssel, mert elég tunya.

A kisugárzásod pedig egyértelműen k*vás, tehát ezért (is) fordulnak utánad a fiúk. Egy náladnál tunyább alakú nő után is megfordulnak ha tangában vonaglik a strandon, de nem azért,hogy feleségül vegyék az eszéért.:)

A bikinit ami rajtad van más alsórésszel viseled,mint az elsőként belinkelt képen.

Egy ilyen fürdőruháért kár volt 12ezret kiadnod, mert elég búcsúsnak néz ki. Ha minőségit akarsz ennyiért a calzedoniában pl ízlésesebbet kapsz,ami jobban állna valszeg.

Akiknek pedig ez a bikini bejön, kb ilyen szín- és minta összeállítású alsógatyát hord!:)

2012. júl. 12. 18:06
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Krisztus a kereszten! Mint egy 13 éves kisfiú, aki a felsőt a nővértől az alsót meg anyucitól csórta :DD Lehet, hogy jóval több vagy 14nél, s ha tényleg így van, akkor gyorsan szégyelld el magad édes egy anyám, mert felnőtt nőhöz rohadtul TRÉ ez a habitus.
2012. júl. 12. 23:28
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
szerintem cigány vagy :D
2012. júl. 13. 20:22
 48/50 anonim ***** válasza:
utolsó valszeg az,mivel azért Miskolc környéke...háháááá!:D
2012. júl. 15. 13:02
 49/50 anonim ***** válasza:
Nekem nem tettszik a színe. 34F
2012. aug. 6. 16:48
 50/50 anonim válasza:
Ha azota nem vettél ujat konyorgom írd ki a szamlaszámod,utalok pénzt csak vegyel egy olyant amibe ki lehet menni a strandra pls
jún. 17. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!