Másnak is van ilyen bikinije? Neketk hogy tetszik?
Figyelt kérdés
nekem nagyon és a strandon is kb mindenki megbámult benne.. :) csak nem nagyon láttam ilyet senkin még neten se tudtam rákeresni én Miskolcon vettem elvileg Pesten jól fogynak2012. júl. 5. 20:18
2/50 anonim válasza:
Nekem a felirat nem tetszik rajta. A színe nem is tudom....kettős érzésem van, egyrészt tetszene, de kislánykori fürdőruháimra emlékeztet, azaz inkább kislányos, mint szexi, de ha nagyon extra csinosan áll, akkor természetesen lehet szexi.
3/50 A kérdező kommentje:
a felirat az a márkája minden mania bikinin rajta van és mivel szinte tökéletes alakom van se narancsbőr se semmi elég szexi sztem.. minden pasi a popsimat nézte benne...
2012. júl. 5. 20:27
4/50 anonim válasza:
azért bámultak mert jóóóóó :D
én simán horsanám :)
20/L
5/50 anonim válasza:
Bocsi, nekem nem tetszik, nálam a fekete-fehér pöttyös nem passzol ehhez a rettenet rózsaszínhez. De ha te szereted, hord bátran :D
6/50 anonim válasza:
Nekem nem kéne, mert szarul állna. Homokóra alakom van hála az égnek, az ilyen megkötős bugyis, meg ez a felső arra nem való. De köszönjük bejelentésed, boldogít, hogy sikerélményed volt:D
7/50 anonim válasza:
Szerintem ritka ronda darab: pöttyös, zebrás, rózsaszín... jujj! Biztosan azért nézte mindenki, mert ilyen csúnya fürdőruhát még nem látott, szerencsére :D
8/50 A kérdező kommentje:
nekem legalább nem olyan van mint minden 2 csajnak .... és azért néznek mert jó alakom van és popsim és ez egy extrém darab jó csajoknak nem dagadt meg picit hájas csajoknak..
2012. júl. 5. 21:19
9/50 anonim válasza:
Az én nagymamám azt mondta: a jó árú pult alól is elmegy. és milyen igaza van: barátnőm 175 cm, kb. 53 kg, és ezek a kilók a legjobb elosztásban vannak rajta. Hál istennek nem hord ilyen ízléstelen rongyokat. Neki pld a kedvence egy nem tudom hogy hívják, de olyan at alsó rész, mint egy kis rövidnadrág. És abban is mindenki megnézi.
10/50 A kérdező kommentje:
jó nem fogok olyannal vitatkozni aki konzervatíz bkiniket hord sztem ebben pl sokkal többen megbámulnak mint egy ilyenben pl: [link]
2012. júl. 5. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!