Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is van ilyen bikinije?...

Másnak is van ilyen bikinije? Neketk hogy tetszik?

Figyelt kérdés
nekem nagyon és a strandon is kb mindenki megbámult benne.. :) csak nem nagyon láttam ilyet senkin még neten se tudtam rákeresni én Miskolcon vettem elvileg Pesten jól fogynak
2012. júl. 5. 20:18
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
2012. júl. 5. 20:19
 2/50 anonim ***** válasza:
Nekem a felirat nem tetszik rajta. A színe nem is tudom....kettős érzésem van, egyrészt tetszene, de kislánykori fürdőruháimra emlékeztet, azaz inkább kislányos, mint szexi, de ha nagyon extra csinosan áll, akkor természetesen lehet szexi.
2012. júl. 5. 20:25
 3/50 A kérdező kommentje:
a felirat az a márkája minden mania bikinin rajta van és mivel szinte tökéletes alakom van se narancsbőr se semmi elég szexi sztem.. minden pasi a popsimat nézte benne...
2012. júl. 5. 20:27
 4/50 anonim ***** válasza:
47%

azért bámultak mert jóóóóó :D

én simán horsanám :)

20/L

2012. júl. 5. 20:32
 5/50 anonim ***** válasza:
Bocsi, nekem nem tetszik, nálam a fekete-fehér pöttyös nem passzol ehhez a rettenet rózsaszínhez. De ha te szereted, hord bátran :D
2012. júl. 5. 20:37
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne, mert szarul állna. Homokóra alakom van hála az égnek, az ilyen megkötős bugyis, meg ez a felső arra nem való. De köszönjük bejelentésed, boldogít, hogy sikerélményed volt:D
2012. júl. 5. 20:37
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ritka ronda darab: pöttyös, zebrás, rózsaszín... jujj! Biztosan azért nézte mindenki, mert ilyen csúnya fürdőruhát még nem látott, szerencsére :D
2012. júl. 5. 20:54
 8/50 A kérdező kommentje:
nekem legalább nem olyan van mint minden 2 csajnak .... és azért néznek mert jó alakom van és popsim és ez egy extrém darab jó csajoknak nem dagadt meg picit hájas csajoknak..
2012. júl. 5. 21:19
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagymamám azt mondta: a jó árú pult alól is elmegy. és milyen igaza van: barátnőm 175 cm, kb. 53 kg, és ezek a kilók a legjobb elosztásban vannak rajta. Hál istennek nem hord ilyen ízléstelen rongyokat. Neki pld a kedvence egy nem tudom hogy hívják, de olyan at alsó rész, mint egy kis rövidnadrág. És abban is mindenki megnézi.
2012. júl. 5. 21:23
 10/50 A kérdező kommentje:
jó nem fogok olyannal vitatkozni aki konzervatíz bkiniket hord sztem ebben pl sokkal többen megbámulnak mint egy ilyenben pl: [link]
2012. júl. 5. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!