Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik nektek ez az overál?...

Tetszik nektek ez az overál? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 4. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, hát a kép nem a legjobb. Nem tudom ki van a képen, de egy kicsit bután áll rajta deréktol lefelé. Amugy csinos a ruha, de valahogy mégsem. Remélem nem bántottalak meg.
2012. júl. 4. 00:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Kicsit rossz a kép minőség mert estefelé készült már.

És igen, a ruha is kicsit el van csúszva.

2012. júl. 4. 00:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy tetszenek az ilyen fazonu ruhák, nagyon divatosak.
2012. júl. 4. 00:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó,de az öv sokat dob rajta. : )
2012. júl. 4. 01:04
 5/7 anonim ***** válasza:
az övet ha feljebb húznád jobb lenne
2012. júl. 4. 01:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én még mindig úgy vagyok vele, hogy az overál maradjon meg a babáknak meg a téli sportolóknak... Pont azért, mert hiába vannak jól kinézők (ha még árulnak ilyet egyáltalán), nem áll jól. Ennek nincs alakja, nincs tőle derekad, cicid, mert takar. Ne takargasd magad :) Biztosan csinos vagy! Jó alakot nem szabad lepelbe csavarni. (Persze nem arra bátorítalak, hogy bikiniben rohangálj az utcán, nem vagyok én sem közönséges.)

Egyszerűen nem tudják hordani. Annyi ilyet látok, de minek? :) Inkább egy csini szoknyát kapj fel egy szép kis felsővel. Szerintem elnyösebb :)

2012. júl. 4. 06:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha az övet feljebb raknád, az jobban mutatna szerintem :)
2012. júl. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!