Másnak is van ilyen bikinije? Neketk hogy tetszik?
Szerintem közönséges, bocsi. A fazonja viszont tetszik, de a színe (mintája) nem, szerintem is kicsit "cig*nyos".
De egyébként szerintem sem a pénztől függ, hogy mennyire stílusos, ízléses, szép egy bikini. Nekem is márkás, drága van, de attól még például a múltkor tökre megtetszett az egyik a tescoban is... na bumm.
Szóval nem ettől függ :)
Szerintem:
1, buta vagy
2, közönséges
3, nem gondolták komolyan, hogy tetszik, sőt
4, kur.va ronda
5, nem bírod a kritikát
Szerintem ez a bikini:
1.ÍZLÉSROMBOLÓAN csúnya
2.hiába volt 12 ezer, ha egyszer úgy néz ki, mintha egy búcsúban vetted volna, valamelyik "bóvlis" standnál
3.ha nem írod le el sem hinném, hogy ezt együtt adták...olyan mintha három rongy darabot össze szabtak volna.
A fiúk pedig azért néztek utánad, mert gondolom "olyan" a kisugárzásod, ami azt sugallja nekik, hogy...khm nem vagy "konzervatív". ;)
Különben meg akkor legyél magadra büszke, ha egy kaftánban vagy, és úgy néznek utánad a pasik, mert szexi vagy, nem pedig egy ilyenben.
...Ja és, hogyha egy lány azt mondja, hogy TÖKÉLETES alakja van, vagy 120 kg, vagy pedig 35kg löttyedt seggű két lábon járú röntgen kép.
16 éves lány vagyok, egy héten 3x úszom, naponta lefutok 10 km-t, napi 4 órát edzek keményen, 7 éves korom óta, nincs olyan nap, hogy ne edzek, ezeket nem dicsekvésből írtam, és nem fogok jönni a méreteimmel, meghogy utánam füttyögnek, és végképp nem azzal, hogy "tökéletes a testem"...NEM TÖKÉLETES, ÉS SOHA DE SOHA NEM IS LESZ AZ, OLYAN TEST NINCSEN!!!
A másik meg, hogy akármilyen "szexi" is vagy, és tökéletes a popsid is, ha emberileg, vagy legalább is szellemileg semmit nem érsz.
További szép nyarat.
További szép nyarat.
18:59-nak
én vagyok az, aki azt írta, hogy jó ez a fürdőruha
Látom, hogy elírtam egy szót -ismétlem- ELÍRTAM, nem pedig helyesírási hiba -.-"
Te is inkább gondolkozzál már, mielőtt gépelsz :)
Jó, ugyanaz nem tetszhet mindenkinek, persze ha a kérdező idejött volna sajnáltatni magát, hogy ő milyen csúnya, stb, akkor mindenki adná alá a lovat ...
11:24
Én gondolkodtam, ezért nincs a szövegben még elgépelés sem. Egyébként a hibát hullámos piros vonal jelzi, így nehéz az "elgépelésre" hivatkozni :D
nem vagyok 120 kg se 35 hanem 50 lehet vékony vagyok de hogy a te tested nem vékony abban is biztos vagyok mivel nem írnál olyat h 2 lábon járó röntgenkép..tehát féltékeny vagy a vékony alakra de engem nem izgat itt egy kép h hogy áll rajtam ha nem tetszik akkor nem nem fogok depis lenni mert van akinek nem jön be.. van épp elég akinek bejön ja és nem csak ebben néznek meg hanem ha fel vagyok öltözve rendesen akkor is ugyh nem a "csúnya" bikinimet nézik.
Az alakod alapján 14 évesnek tippellek. Még kicsit nőiesedhetnél, cici, kerekebb popó, stb. Edzéssel pl. sokat javíthatsz az alakodon. Csinos vagy, de a bombázó státuszért még bizony tenni kell.
A bikiniről annyit, olyan mintha két különböző kislány bikinirészt vettél volna fel..lehet hogy ezért is okoz érzékcsalódást a kép és érzem úgy, hogy egy 14 éves tini képét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!