Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is van ilyen bikinije?...

Másnak is van ilyen bikinije? Neketk hogy tetszik?

Figyelt kérdés
nekem nagyon és a strandon is kb mindenki megbámult benne.. :) csak nem nagyon láttam ilyet senkin még neten se tudtam rákeresni én Miskolcon vettem elvileg Pesten jól fogynak
2012. júl. 5. 20:18
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a márka a lényeg, hanem a kinézet is...
2012. júl. 6. 01:17
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít, hogy mennyibe kerül... Felőlem lehet édasanyám egész havi fizetése, ha sz*rul néz ki :D Márpedig ez gagyi. Nem a pénz a lényeg, mikor tanuljátok már meg?!

Inkább veszek egy nem-márkásat, ami jól néz ki 4ezerért, és a többiből főzök egyet a családnak. De aki csak él a nagyvilágban és nincs jobb dolga, persze...csak legalább legyen jó ízlése!

Engem is megnéznek. Sima fürdőruciban, szoknyában, hosszú gatyában, csizmában és igen, kabátban is........ Hurrá. Mégsem írok ki kérdést ehhez, hogy fitogtassam :D Kit érdekel mi van az emberen? A kisugárzás a lényeg. Sajnos belőled a beképzeltség süt. Valakinek ez jön be... :) Attól ha nem haragszol, más nem fogja rosszabbul érezni magát, mert 100 lány mellett téged is megnéztek... :)

Na. Jó strandolást továbbra is.

2012. júl. 6. 07:04
 23/50 anonim ***** válasza:
nekem nem ilyen van és nem tetszik. Pesten egy ilyet s eláttam, pedig legalább 8 boltba voltam fürdőruhát venni. Lehet, hogy valaki a jó lakaodért, valaki a fürdőruháért bámul meg, sose lehet tudni. nekem nem tetszik és kész. Hány éves vagy? AZ nem lehet, hogy nem megy akorodhoz?
2012. júl. 6. 08:57
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdezted a véleményünket, és mégis háborogsz. Szerintem is ronda darab mellesleg.
2012. júl. 6. 12:49
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy kínais...a kínaiban van sok ilyen színösszeállítású...tényleg azt hittem hogy valami kínai Mania-utánzat, bocsi..... (*pironkodós fej*)
2012. júl. 6. 16:44
 26/50 anonim ***** válasza:
A pasik 10 fenékből 9-et megnéznek. A fürdőruhát meg le sem tojják, nekik az a lényeg hogy fenék van bennük....szóval kis öngólt lőttél :
2012. júl. 6. 16:47
 27/50 A kérdező kommentje:
fehérnemű boltban vettem nem kínaiba de eddig akik látták rajtam dícsérték (nem barátnőimre gondolok) ugyh nem bír érdekelni h nektek nem jön be
2012. júl. 6. 16:50
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megkérdezhetem, miért tetted fel a kérdést?
2012. júl. 6. 16:57
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Felteszed a kérdést, nem tetszenek a válaszok, és eldöntöd, hogy nem érdekel. Gratulálok.! :D
2012. júl. 6. 17:05
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon "okos" ember lehet. Szerencséje hogy jó se.gge van, ugyanis amint kinyitja a száját, a pasik menekülnek :)
2012. júl. 6. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!