Másnak is van ilyen bikinije? Neketk hogy tetszik?
Figyelt kérdés
nekem nagyon és a strandon is kb mindenki megbámult benne.. :) csak nem nagyon láttam ilyet senkin még neten se tudtam rákeresni én Miskolcon vettem elvileg Pesten jól fogynak2012. júl. 5. 20:18
11/50 anonim válasza:
Na ezek tök jó darabok... és a lány is csodás bennük. Ne irigykedj, hogy te nem nézel így ki :D
12/50 anonim válasza:
Én az előttem szólókkal értek egyet:szerintem sem szép darab. De tölts fel egy képet, hogy rajtad hogy áll. Ezen a pokrócon kiterítve nem könnyű megítélni, mondani meg bármit lehet.
13/50 A kérdező kommentje:
oké majd rakok föl ha rajtam lesz
2012. júl. 5. 22:01
14/50 anonim válasza:
te akkor véletlen nem az állatkert közepén fürödtél és a zebrák meg a vizilovak bámultak? :D
16/50 anonim válasza:
Engem egy sima fekete bikiniben is megnéznek. Sőt télen még sícuccban is. Mégsem verem magam, hogy milyen bombázó vagyok. Pedig nem is győzikemintás pennatakaróban nyomulok. Ez nem azért szépség és divat témakör, hogy mindenki itt szájaljon, hogy ő milyen szép, és lehájasozzon másokat. Evidens hogy nem a bikinidet, akartad véleményeztetni, hanem dicsekedni jöttél, hogy megnéztek benne a pasik. Miért nem a barátnőidnek örömködsz? Nincsenek, vagy unják? Azt meg ugye nem hiszed, hogy csak neked van ilyen bikinid? Biztos másnak is bejön ez a furcsa Madagaszkár feeling. Szerintem túl csicsás és hivalkodó. Jó cégérnek nem kell reklám...
17/50 anonim válasza:
elég csúnyácska szegény. szerintem azért nézték, mert dzsipós :D rikitó rózsaszín, pöttyös, zebrás, leopárdos, mivan? :D
18/50 anonim válasza:
Ha ilyen jó alakod van, kb. tök mindegy mit húzol fel, megnéznek, lehet az olyan is, amit linkeltél...
Az életben nem vennék ilyent, nem tetszik.
19/50 anonim válasza:
Ilyet már bocsi a kifejezésért csak cigányok hordanak. Szerintem ezért néztek meg annyira.
20/50 A kérdező kommentje:
a cigányok nem hordanak 12 ezres Mania bikinit hanem egy redvás kínaiba veszik de ha te látsz ilyet egy cigányon szólj!!!
2012. júl. 5. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!