Szerintetek sok átlagos vagy kevés ha 20. 000 Ft-ot költök havonta ruhákra. Normális válaszokat kérek, csak érdeklődöm hogy ez sok-e? 14L
a kérdező nem beképzelten kommentel, csak nem tudja (kora miatt sem) olyan szofisztikáltan megfogalmazni a mondanivalóját, mint egy felnőtt vagy ahogy Te(egyébként irreálisan) elvárnád tőle. csodálom, hogy te beszélsz társadalmi érzékenységről, amikor nem érted vagy úgy teszel, mintha nem értenéd, hogy ha arról ír, hogy hova vették fel, meg hogy jól tanul és szeretne válogatni majd a jó egyetemek közt, vagy épp arról, hogy némi irigységed érez pár komment mögött, akkor azért teszi, mert tisztában van a helyzetével ,a képességeivel, illetve szemléltetni akarta, hogy nem egy butácska kis tiniliba és vannak céljai az életben , attól még, hogy - igazi nő módjára- szeret öltözködni. az is értékelendő, hogy feltette a kérdést, ezek szerint érzi, hogy - legalábbis anyagiak terén- szerencsés családba született és foglalkoztatja a kérdés, hogy ezzel hová sorolhatja magát a korosztályában meg hogy úgy általában mennyire esik távol a helyzetétől a magyar valóság.
egy kicsit a szavak mögé kéne látni..
ennyire azért nem kéne felidegelned magad a gyakoris kérdésen, elég fura, hogy képes vagy egy ilyen miatt egy idegent osztani.
az meg külön sajnálatos, hogy nem emlékszel rá, milyen 14 évesnek lenni és hol áll egy gyerek szellemileg 14 évesen, mert folyamatosan egy tapasztalt, érett, kialakult gondolkodásmóddal rendelkező felnőtthöz méred.
az jön le, hogy rajta meg itt a gyakorin vezeted le a feszültséged, ami a mindennapokban ér.
nem kell megmondóemberek lenni és lehetnél kicsit te is érzékenyebb mások (gyerekek) gondolatai irányába, ha már pont te emlegeted a társ.i érzékenységet.
"csak" ennyi a baj a stílusoddal, az általad felvetettekre meg azért nem reagálok, mert túl van tárgyalva. azt sem mondta, hogy ne akarna utazni, vagy szellemileg gazdag életet élni. sőt, inkább az jött le, hogy azt akar, csak a maga módján fejezte ki.
van, aki 60ezret költ, van aki 20-at. én se tudok 20-at költeni, mégse vagdalkozok habzó szájjal és nem is érdekel különösebben.
aha.
hát most egy kicsit azért átszínezted a dolgokat..
azon egyébként nem igazán változtat semmi - a lány hozzáállása sem- amiket felnőtt létedre írogattál.
sztem maradjunk annyiban, hogy annyi kérdés van itt, el lehet menni másik topikba is, ha ennyire zavar egy kérdező vélt vagy valós "beképzeltsége" vagy "libasága"..
Jesus..
"Nem is értem valaki hogy bír nélkülözni"
Nem értetted, hogy ez azt jelenti, hogy nem tudja elképzelni ,milyen lehet nélkülözni ? De nem gúnyosan értette, ahogy te hozzá költötted, édes istenem..
Szöveget értelmezni kéne megtanulni,azon a legjobb főiskolán.
Szövegértés? Köszönöm kérdésed, 5-ös voltam belőle. :)
"De egyszerűen ruhamàniâm van. Nem is értem valaki hogy bír nélkülözni... rossz lehet."
Ha ezt, hogy nem is értem blablabla.. az után írja, hogy: Van, aki egy kenyeret sem tud megvenni, a számláit befizetni. Nem is értem valaki hogy bír nélkülözni... rossz lehet.
Na így már más a szövegkörnyezet, nem?
Én itt a meddő vitát részemről befejeztem. Értelme semmi, tényleg tök fölösleges az egész, tekintve, hogy ez egy anonim kérdezős oldal, én igazából lesz*om, mit ír bárki (akár egyetért velem, akár nem), tegyétek Ti is ezt, és a kérdezőnek is ezt mondom, nem kell innen igazából se velem, se senkivel törődnie, menjen a saját belátása után.
Hát nem vagy egy észkombájn..
Nem így írta egyébként, de elhiszem, hogy jó érzés kisarkítani. Nehogy véletlenül ne legyen igazad.
jaa kifelejtettem:
itt vagdalóznak a kötekedők, hogy szövegértésből 0,
meg ki milyen okos..
Ti is kb akkor olyan szinten vagytok mint a kérdező, hogy azzal támadtok milyen okosak vagytok..ez olyan gáz.
Nem szövegérteni kell itt hanem azt írta amit írt, azt elolvasni és látni, hogy hogy írta. És az valóban bicskanyitogató. Mert pontosan,hogy játsza a naív szegény 14 évest, közben meg direkt "provokálja" a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!