Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak úgy érdeklődöm. Miért...

Csak úgy érdeklődöm. Miért kell bántani a duci lányokat?

Figyelt kérdés

20 évemből 10-et diázással, sportolással töltöttem, de a betegségem miatt nem tudok lefogyni. Annyira nem is zavarna ez a dolog, ha nem szólának be minden áldott nap. Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne lessenek rám úgy, mint a nemtom mire.

Nem mehetek oda minden egyes ilyen "beszólogatós" emberhez, hogy "Bocs, nem lusta vagyok, hanem beteg...".

Persze azt mondja mindenki, hogy ne foglalkozzak ezekkel az emberekkel, de 20 évet ilyen körülmények között leélni elég fárasztó.

2012. máj. 22. 18:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%
Na ezt én is szeretném tudni, bár fiú vagyok, de sokkal jobban tetszenek a duci lányok, mint a soványak és izompacsirták! :) Egy duci lány sokkal nőiesebb!
2012. máj. 22. 18:08
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azokat nem szeretem, akik nem tudnak öltözködni. Mármint magára húz egy olyan ruhát, ami igen előnytelen az ő testalkatához. De így sem szoktam szóvá tenni a nem tetszésemet.
2012. máj. 22. 18:14
 3/26 anonim ***** válasza:
73%
Én is mindig kaptam bántó megjegyzéseket, de az a baj, hiába fogytam, itt a hasonló lányokra mindig írják "még nyugodtan ledobhatsz x kg-ot", igen, végülis baromi könnyen meg nyugodtan dobálgatja az ember a kilókat... Mikor mindig azt éreztetik, sose leszel elég közel a célhoz, mindig ugyanaz a sz@r maradsz...
2012. máj. 22. 18:21
 4/26 anonim ***** válasza:
96%

Igen, itt azzal van a baj, hogy sok duci lány alkatához mértan előnytelenül öltözködik, ergó belepréseli magát a cicanadrágba meg mindenféle feszülős felsőkbe.

A másik típus, akit még nem birok, akik ugyan teltek, és folyton sír miatta a szájuk, hisztiznek, és lenézik a vékonyabb lányokat azzal a címszóval, hogy a férfiak a "van mit fogni" nőket szeretik.

Ez a két "viselkedés" amit nem szeretek a teltebb lányokban, viszont láttam már olyan duci csajt, aki igen is jól érzi magát a bőrében, jól öltözködik (nem kötözött sonka toppokban stb). Ha nem akar lefogyni, akkor szíve joga, mindenki magában lerendezi, de ha a lustaság áll a háttérben akkor az ilyenekről én se vagyok jó véleménnyel.

Természetesen a kérdezőre nem ez vonatkozik, ezért azt tudom tanácsolni Neked, hogy ha betegség miatt nem tudsz lefogyni, szerezz önbizalmat például csinos ruhákkal, szép frizurával, lehelletnyi sminkkel.

Ha lesz önbizalmad, bátrabban mész majd az utcán, és nem fognak beszólni. Fő a pozitív kisugárzás! :))

2012. máj. 22. 20:41
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

Engem nem érdekel, ha megjegyzik, csak, ha olyan lekezelő, primitív stílusban. (zsírdisznó meg egyebek, mintha nem is ember lennék...)

Mondjuk érdekes, nekem nem szoktak beszólni, pedig budapesti vagyok és sokat utazok. Nagyon-nagyon ritkán fordult elő, az is tini koromban a tini fiúkáktól.

22/L

2012. máj. 22. 21:16
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként hány centi és hány kiló vagy? Illetve mi a betegséged? Ha nem akarsz válaszolni, akkor ne, csak kíváncsi vagyok. :)

Amúgy én világéletemben vékony voltam (most 174 cm és 57 kg vagyok), és sosem néztem le a ducibb lányokat, és mindig megvetettem azokat, akik beszóltak nekik, - közhelyes, de - senki sem tökéletes, ennyi erővel nekik is be lehetne szólni, és akkor az egymásnak való beszólogatásból állna a napunk, ami persze teljesen értelmetlen. Minden ember más, és ezt el kell fogadnunk. Szerintem egyébként azért szólnak be, mert ettől jobbnak érzik magukat, növeli az önbizalmukat, hogy "ők bizony nem kövérek", így simán beszólhatnak másnak, csak azt felejtik el, hogy habár nem ducik, mégis végtelenül bunkók, ami tényleg ciki... (20L)

2012. máj. 22. 21:48
 7/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

165cm mellett vagyok 85kg. Tudom, hogy ez sok, de 1-2kg-nál többet sosem tudok leadni...Elég elkeserítő. A pajzsmirigyemmel vannak problémák - keressetek rá, ha annyira érdekel, mert nem szeretek róla beszélni.

Egyébként anyámék azt mondják, hogy "arányosan" vagyok pufók, és hogy nem kellene aggódnom emiatt, mert jól nézek ki. Kár, hogy nem hiszem el nekik. :')

Próbálok normálisan öltözködni, csak annyi a problémám, hogy lövésem sincs a divathoz. :') Ciki vagy nem ciki, mindig kikérem anyu véleményét, amikor ruhaválasztásra kerül a sor.

Én is Budapesten vagyok jelenleg (előtte észak-nyugat M-n voltam), de hihetetlen, hogy buta emberek tényleg mindehol vannak.

2012. máj. 22. 22:27
 8/26 anonim válasza:
100%
Egyszer kíirtam ide egy kérdést, a testalkatommal kapcsolatban. Én 170cm vagyok és 73 kg. Ne tudd meg mit kaptam... Hájas, dagadt, fogyjál le, stb.... És elég durván kaptam ezeket a kritikákat. Pedig igazából nem is látták, hogy ez a súly hogyan oszlik el rajtam, meg h. milyen az arcom, kisugárzásom. De ha most attól jobb lett a lelküknek, h. ilyeneket írhattak, hát.....
2012. máj. 23. 08:40
 9/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

170 mellet a 73 kg szerintem még egyáltalán nem vészes. Nem isértem, hogy miért szóltak be miatta.

Örülj neki, hogy csak itt kaptad a kritikákat. Ezeket könnyebb figyelmen kívül hagyni.

Nem úgy, mint szóbeli kritikát. Azzal nyugtatom magam, hogy aki bután szól be, annak valami sokkal rosszabb takargatnivalója van és azért tereli a másikra a figyelmet. De hát ugye az önbecsülésemnek akkor is lőttek.

Ma is, jöttem haza az iskolából és ha 3an nem szóltak be, akkor senki...

2012. máj. 23. 14:25
 10/26 anonim ***** válasza:
általában nem nézek meg egy duci lányt jobban az utcán mint egy akármelyik más embert, bántani meg végképp nem bántanám, de amikor xs-es cicanadrágban meg haspólóban ellibben mellettem egy 120 kilós ember, akkor azért lehet hogy utánafordulok..persze mindenkinek szíve joga azt viselni amiben jól érzi magát, de azért mégis...vannak előnyös dolgok, meg vannak nem azok.
2012. máj. 23. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!