Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik az anorexiának ellenté...

Létezik az anorexiának ellentéte? Hogy valaki vékonyabbnak látja magát, mint amilyen?

Figyelt kérdés
Barátnőm mindig mondja, hogy ő milyen vékony, meg hogy híznia kéne, közben elég nagy úszógumi van a hasán, meg a felkarja is elég nagy. :S Most mondjam meg neki, hogy nem is vagy olyan vékony, vagy hagyjam, hagy higgye azt?

2012. máj. 21. 11:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy barátnőm, csaj vagyok, mielőtt valaki félreértené.
2012. máj. 21. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy szimplán csak beképzelt, én nem tudok erre betegség nevet
2012. máj. 21. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Az is lehet, hogy neki egyszerűen nem az jön be, hogy valaki pálcikavékony legyen, meg a szél is elfújja. Én is jobban szeretem a húsos csajokat. Persze, ha nem csak ezekhez a gusztustalan, éppcsak nem anorexiás divatlibákhoz képest kövér, hanem mondjuk 80 kiló 160 centihez, inkább szólj neki, vagy csak menjetek el ruhát próbálni. Amíg mondjuk magasság (centiben) - 100 körül mozog a súlya, addig pedig nem kövér.
2012. máj. 21. 12:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem. Tényleg kövér. Hájas. Be lehetne fejezni azt, hogy mindenki szidja a "pálcika" csajokat, nem tudom, hogy jön ez ehhez a kérdéshez.

Jó annyira nem durván dagadt, csak nem is vékony, az fix, de ő azt hiszi magáról, hogy sokkal vékonyabb, mint amilyen. Erről szól a kérdés.

2012. máj. 21. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Létezik, az a fatorexia, de elég összetett betegség. Guglizz rá :)
2012. máj. 21. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs önkritikája, nem hiszem, hogy van erre más definíció :) Most úgyis jön a strandszezon, vagy ha felvesz olyasmi ruhát ami kiemeli ezt, mondd meg neki, hogy ez a ruha nem valami előnyös, mert kiemeli az úszógumiját pl. :)
2012. máj. 21. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Szia! Nekem is pont ugyan ilyen a barátnőm. 160 cm és 95 kilo. Folyton feszülős ruhákat vesz fel, meg minicuccokat, és mindig kirakja a mellét, pedig az se szép neki. A legjobb barátnőm és én sem vagyunk csontkollekciók, de azért (nem beképzeltségből) de jól nézünk ki. Van rajtunk mit fogni, de egy cicanaciban sem nézünk ki töltött hurkának. Sajnos a fent említett barátnő, azt hiszi úgy néz ki, mint mi, és ha mi valahová sortban megyünk, akkor neki is abban kell jönnie, pedig nagyon nem kéne...
2012. máj. 21. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
igen van ilyen betegség :( amit írt itt az egyik válaszadó is. Hasonlóan komoly mint az anorexia
2012. máj. 22. 14:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!