Alacsony, duci csajok ti hol vásároltok, hogy öltözködtök, hogy vékonyabbnak tűnjetek? Milyen színű, fazonú ruhákat hordtok?
Azt mondani hogy "fogyj le" rohadtul könnyű. Amúgy lehet előnyösen és nem előnyösen is öltözni.
Kérdező, milyen alkat vagy? Melyik részeid ducibbak, és melyikek karcsúak?
Akkor mell alatt húzott ruhák/felsők előnyösek. Ha teheted A vonalú szoknyákat vagy egyberuhákat, vagy egyenes/bővülő szárú nadrágokat hordj, és az alj legyen sötét. Ízléses nyakkivágással a melleidre tudod terelni a figyelmet, illetve ha a derekad vékony, kiemelheted egy a felsőd színétől elütő, vastag övvel. A nagy, zsabós nyakú pulcsik és válltömések kiegyenlítik a csípőd szélességét a vállaidhoz képest.
A magas sarkú cipők megemelnek, és karcsúbbnak mutatnak, de ilyesmit csak akkor vegyél fel, ha tudsz bennük járni.
Először is sajnálom, hogy kaptál támadó válaszokat!
Stylist vagyok, és hidd el, büszke lehetsz magadra, hogy érdekel, hogyan kell a testalkatodhoz illően öltözködni! Annyi nőt látok az utcákon, akik nincsenek tisztában az adottságaikkal - és itt most nem csak a teltebb hölgyekre gondolok, hanem azokra is, akik pálcika vékonyak, mégis képesek előnytelenül öltözni.
Nem is fárasztanálak olyan alap dolgokkal, hogy " a vízszintes csíkozás szélesít, a függőleges vékonyít", mert az ilyesmikkel gondolom tisztában vagy. :)
Mivel erről a témáról a klienseimmel egy teljes napot beszélgetek, neked csak pár tanácsot írok:
- cipőknél kerüld a magasított szárú verziókat, és sose viselj bokapántos darabokat, mert megrövidíti a lábadat!
- ha nem is kell minden nap magas sarkúban járnod, egy minimális (2-3 cm) sarka mindig legyen a cipődnek!!!
- a nadrágod alja sose legyen felhajtott, mert szintén rövidít!
- bokamelegítő, kilógó zokni, vízszintes csíkozású, vagy nagy mintás harisnya tiltott dolog!
- kerüld a trapéznadrágot, mert összenyom!
- kerüld a mindenhol feszülős csőnadrágokat, mert teltebbnek mutat! (A legelőnyösebb egy egyenes szárú, enyhén bővebb nadrág lenne számodra.)
- ha viselsz öveket, mindig csak ott viseld, ahol a csípőd és mellkasod között a legvékonyabb vagy! Pl. ha körte alkatú vagy, közvetlenül mell alatt viseld egy lágy esésű bő szabású ruhával
- ha mellben is teltebb vagy, azt bátran hangsúlyozhatod, de ne felejtsd el, hogy a kevesebb több, és ne rakd őket közszemlére! Inkább egy nyakláncot, diszkrétebb kivágást vess be a hatás eléréséhez!
- sose viselj olcsó, rugalmas pamutból készült felsőket, mert ezek ráfeszülnek a testedre, és a legelőnytelenebb oldaladat fogják megmutatni
- kerüld a hatalmas bizsukat, inkább szolidabb kiegészítőket viselj!
- nagy mintás darabokat szintén ne viselj!
- ha kardigánt viselsz, ne gombold be, csak hagy lógni, ezáltal az általa képzett két függőleges vonal enyhén karcsúsít majd!
a súlyomat 1 betegségnek köszönhetem,amit augusztusban diagnosztizáltak nálam. (pajzsmirigy alulműködés) a betegségnek köszönhetően szedtem fel magamra 20kg plusz súlyt,amit akármilyen diétával,mozgással nem sikerült leadnom.most hogy kiderült,hogy mi gátolt meg benne és elkezdtem szedni a hormontablettáimat,amit életem végéig szedhetek,van esély arra ,hogy lefogyjak,de addig is szeretnék emberibben kinézni,nem úgy,mint aki most jött a marsról.kb 1 év,vagy kevesebb és lemegy rólam az összes felesleg,attól függ,hogy a hormonok mikor kezdenek el hatni a THS-emre.
a sok kudarc után,most mégis boldog vagyok,és szeretném ez kifelé is megmutatni. boldog vagyok,mert tudom,hogy ezentúl az önsanyargatás a heti 4szeri mozgás nem lesz hiábavaló.
köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!