Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyan pózok, amikor...

Vannak olyan pózok, amikor fényképeznek vékonyabbnak lehet látszani? L/16

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
ha alulról fényképeznek,akkor az nyújt, ha egy kicsit "O"alakban megfeszíted a lábadat, akkor vékonyabbnak tűnik.
2010. júl. 2. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:

En azt vettem eszre, hogy ha kicsit magasabbrol fenykepeznek, akkor jobban nezek ki a kepen. nem tdm, h ez csak nalam van e igy.

Valamint, pl ha ulsz es szembol szemmagassagbol fotoznak akkor vastagnak tunik a comb. ami kicsit "elorebb van", az nagyobbnak, vastagabbnak latszik. legalabbis en ezt tapasztaltam.

2010. júl. 2. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem ha fekszel a képeken mondjuk az ágyon akkor az hosszabbitja a lábat én ezt vettem észre
2010. júl. 2. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
áhh,, erre énis kiváncsi lennék:)
2010. júl. 2. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
álló helyzetben, ha picit előrébb teszed az egyik lábad,illetve csípőre teszed a kezed,az segít
2010. júl. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!