Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ruhában...

Miért van az hogy ruhában vékonyabbnak nézek ki? 17/L

Figyelt kérdés

Nah szóval,ha ruhában vagyok,dicsérnek hogy jó az alakom,meg hogy nem kell hogy lefoggyak.

de ha én "levetközöm" pl hogyha megyek tusolni akkor látom hogy van rajtam felesleg. :S hasamon,combomon :/

de viszont: ha ráállok a mérlegre,akkor 55kg-t mutat ki,pedig szerintem többnek nézek ki.hasam van pici,meg combom.nem értem MIÉRT DICSÉRNEK OLYASMIÉRT AMI NEM IS VAGYOK?

más is van igy ezzel?

17/L

2011. ápr. 25. 02:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha mutatnál magadról fényképet sokkal könnyebb lenne eldönteni, hogy valóban nincs szükséged fogyásra esetleg tényleg van rajtad felesleg. 55kg-al és mondjuk 140cm magassággal akár kövér is lehetsz de ha 180cm vagy akkor meg gizda gyanítom, hogy a 2közt leszel.
2011. ápr. 25. 06:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert a ruha eltakarja az esetleges hibáid, meg az ember amúgyis kritikusabb önmagával, mint mások. Biztos jól nézel ki akkor ruhában, nem ok nélkül dicsérnek, legyen már egy kis önbizalmad.
2011. ápr. 25. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:
tegyél föl egy képet ruhában, és egyet bikiniben úgy, hogy a fejedet kitakarod
2011. ápr. 25. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
azért mert a ruhában nem látszik. a póló eltakarja a hurkákat, a gatya meg sokkal feszesebbé teszi a combot.. hidd el ezzel mindenki így van..
2011. ápr. 25. 12:39
 5/9 A kérdező kommentje:
170cm vagyok,magasabb tipus.
2011. ápr. 25. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 25. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez velem is így van, ha felveszek egy fekete répanadrágot sokkal vékonyabb a lábam.
2011. ápr. 25. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudsz jól öltözködni. Örülj neki. Én is megtanultam, és ruhában olyan jó 3kg-val tűnök vékonyabbnak... :D
2011. ápr. 26. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos borzasztó nagy hurkáid lehetnek 1,7-es magassághoz 55 kg-val :D. Elhiszem, hogy nem úgy nézel ki, mint aki Auschwitz-ből szabadult, de szerintem erre még hízhatnál is, így látatlanba.
2016. márc. 10. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!