Jó/gáz az alakom? (KÉPPEL) És ruha nélkül miért ilyen gusztustalan? :S Hány pontot kapnék ruhában/anélkül 10ből?
Ruhában, olyankor egész normálisnak látszik:
Anélkül katasztrófának érzem:
- túl fehér a bőröm, de a napozás tönkreteszi, akárhogy hidratálom
- annak ellenére, hogy jó ideje diétázom, és már pár kilót magam mögött tudhatok, aránytalanul nagy a hátsóm és vastag a combom
- emellett befigyel a narancsbőr
- 33-as a nadrágméretem, ami miatt alig találok magamra ruhát és ez nagyon frusztrál (ez a leggázabb sztem:S)
- az arcom is fura, néha átlagosnak/kicsitszépnek látom, de a legtöbb esetben otromba, durva vonásokat látok
- még ha valakinek be is jönne a "husisabb" test, tuti nála se lennék befutó a mikroméretű melleim miatt :(
Mi a véleményetek?
Mit tehetnék, hogy több önbizalmam legyen?
Hogyan lehet valakinek szebbé tenni a vonásait?
Elsősorban el kéne fogadnod, hogy körte alkatú vagy, amivel lehet sok mindent kezdeni, de akkor is ilyen alakod van.
Nem írtad, hogy sportolsz-e.
Amúgy ezt nem kell ezt beállítani, úgy, mint egy tragédia, egyszerűen körte vagy, mint még rengetegen, amivel sok mindent lehet kezdeni. Még megpróbálhatnál számodra előnyösebb fehérneműt venni.
A vonásaidhoz, pedig: A jó smink csodákra képes:)
Akkor most nézd meg a második fehérneműs képed és kezd el szépen megszámolni a bordáid. Nem vagy undorító egyáltalán.
Ruhában simán adnék 8pontot és anélkül sem vagy kevesebb. :-)
hát igen, a körte alak :( de ez teljességgel kizárja, hogy pl ilyen testem legyen? [link]
az nem baj, ha a fenekem nagyobb marad, csak lenne valami formája, meg ne lenne ennyire rücskös :S
milyen az a ringló alkat? :D
egyébként sportolok, most suli miatt kevesebbet, de nyáron megvolt a heti 5 :) futás, súlyzózás, kardio edzések általában.
Te mekkora hülye vagy, már ne is haragudj :)
milyen husis testről beszélsz, kilógnak a bordáid!
ha 40 kilósra fogynál, akkor is ilyen combos-fenekes típus maradnál
jól nézel ki
nyilván nem te leszel az év bombanője, de sok lány a földhöz verné örömében a seggét, ha holnap reggel a te testeddel ébredne
én is :DD
23.38: hiába látszanak ki a bordáim, ha a fenekem orbitális :(
és még mindig bőgök, ha nadrágot kell vennem. nem találok méretet magamra, és általában a "duci" kollekcióból kell válogatnom, aminek se fazonja, se divatja... csoda, hogy kövérnek érzem magam?
23.38 as vagyok
Akarod h mutassak nagy feneket? :-)
Ha te magad elhiszed h igen is nincs baj az alakoddal mások is el fogják hinni, már pedig nincs mit szégyelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!