Jó/gáz az alakom? (KÉPPEL) És ruha nélkül miért ilyen gusztustalan? :S Hány pontot kapnék ruhában/anélkül 10ből?
Ruhában, olyankor egész normálisnak látszik:
Anélkül katasztrófának érzem:
- túl fehér a bőröm, de a napozás tönkreteszi, akárhogy hidratálom
- annak ellenére, hogy jó ideje diétázom, és már pár kilót magam mögött tudhatok, aránytalanul nagy a hátsóm és vastag a combom
- emellett befigyel a narancsbőr
- 33-as a nadrágméretem, ami miatt alig találok magamra ruhát és ez nagyon frusztrál (ez a leggázabb sztem:S)
- az arcom is fura, néha átlagosnak/kicsitszépnek látom, de a legtöbb esetben otromba, durva vonásokat látok
- még ha valakinek be is jönne a "husisabb" test, tuti nála se lennék befutó a mikroméretű melleim miatt :(
Mi a véleményetek?
Mit tehetnék, hogy több önbizalmam legyen?
Hogyan lehet valakinek szebbé tenni a vonásait?
nézzétek meg Őt, az adataink kísértetiesen szinte ugyanazok, és neki is sikerült arányosra formálnia magát:
akkor nekem is sikerülhet?
a diétám előtt én is pont így néztem ki... ami most van, az köztes állapot, és edzek rendesen, most lehet, hogy nem tűnik annyinak, de ha meglesz a 70. napom, lehet nekem is lesz közel ennyi.
egy héten 3 futás 3x5=15 km, az 10 hét alatt 150, és ebbe nem számoltam bele a súlyzós edzést, és a kardiót, plusz a hobbihegymászást/biciklit/röpiedzéseimet
Hát anyukám......örülnék ha ez lenne a legnagyobb problémám....Ruhában kapsz 10/10 pontot,tökéletes formád van,fincsi kerekded fenék(hol az orbitális fenék,én nem látok!),és emellé dukál egy gyönyörű,karcsú(bocs,szuperkarcsú) derék,mit szeretnél még?Finom,formás combjaid vannak,úgy vagy tökéletes,ahogy vagy!Ha így néznék ki,egész nap a tükör előtt állnék,és simogatnám magamat,elélveznék a látványra.
Ruha nélkül is kapsz 10/10 pontot,ugyanolyan jól nézel ki,mint ruhában.Semmi lehangoló nincsen rajtad,sok lány azt hiszem egy kis kanál vízben megfojtana,csakhogy így nézhessen ki,mint te! Narancsbőr?Na és!Nekem csak az van,más nincs,de jó ez így,valakinek nem tetszik,mehet a csába!
Nekem ez így jó,megfelel,nem nézek tükörbe ha nem tetszem magamnak oszt jóvan.
Hát én a helyedben hálát adnék hogy így nézhetek ki,és örülj,mint majom a farkának! A nőiesség megtestesítője vagy!
utolsó vagyok,elfelejtettem,hogy a fehér bőröd egy adomány,egy kincs,nagyon vigyázz rá,ne napoztasd,nekem pont ilyen a bőröm,mint neked,és imádom!Szerintem a legszebb a hófehér bőr.Ne tégy ellene,gyönyörű!
Kis mellek:örülj neki,legalább nem lifeg,mint a kutya füle,mikor futsz a busz után!Nekem sajnos nagy melleket adott istenke,és sokszor a hátam közepéről szedem össze mikor hazaérek...fel is moshatnék vele...:-)))
DEhát én ezt kaptam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!