Csak úgy érdeklődöm. Miért kell bántani a duci lányokat?
20 évemből 10-et diázással, sportolással töltöttem, de a betegségem miatt nem tudok lefogyni. Annyira nem is zavarna ez a dolog, ha nem szólának be minden áldott nap. Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne lessenek rám úgy, mint a nemtom mire.
Nem mehetek oda minden egyes ilyen "beszólogatós" emberhez, hogy "Bocs, nem lusta vagyok, hanem beteg...".
Persze azt mondja mindenki, hogy ne foglalkozzak ezekkel az emberekkel, de 20 évet ilyen körülmények között leélni elég fárasztó.
Jó kérdés!Velem is ez van!
Persze mindenhol azt halljuk hogy fogadjuk el magunkat.El is fogadnám,ha mások is elfogadnának engem.Nem mondom, hogy nem kellene fogynom(én is beteg vagyok),de egészen elfogadtam így magam,elvégre mióta élek kövér vagyok.
Tényleg volt hogy úgy voltam vele hogy jó,most egyáltalán nem érdekel hogy hogy nézek ki,egyszerűen jól akarom magam érezni(pl fesztiválon),de más beleköp a levesembe...
Gyakran megesik hogy nem úszok meg egy egyszerű sétát vagy bulizást beszólogatás nélkül...Pedig senkinek sem ártok.És még az sincs hogy mutogatom magam.Próbálok elvegyülni,és élni az életem,de néhány ember gondoskodik róla hogy rossz kedvem legyen.
Szóval én megértelek és tudom hogy milyen sz*r.
"mindenhol azt halljuk hogy fogadjuk el magunkat.El is fogadnám,ha mások is elfogadnának engem"
Ugyanez volt bennem is mindig... Most is.
Meg hangoztatják, nem kell mindenkinek vékonynak lenni, de mégis a szemére hányják egy 60-65 kilósnak (mondjuk 165-168 cm), hogy miért nem 50, meg "egy tizest nyugodtan ledobhatnál", holott normál súplyú, csak nem modellvékony...
Engem szemtől szembe nem bántottak még...nagyon. Ha eszek, ha nem, ha tornázok, ha nem nem megy le, max 6 kiló. De ha azt eszek amit akarok, akkor se megy fel semmi, súlyom nem nő. Nekem ez a fura, mert kevesebbet eszek mint a sovány barátnőm.
Van egy "barátnőm" aki husis volt és csontossá fogyott sok tornával és éhezéssel. Ő mondja leginkább a bántó dolgokat. Hogy ő még milyen hájas.... és közben jelentőségteljesen néz.:-S Bemagyarázta tesómnak, h nem néz ki jól, pedig nagyon formás. Csak ugye a kisugárzás nem méretfüggő és ez fáj neki...
Az meg nem ciki, ha kikéred más véleményét öltözködés terén:
Kedves kérdező! ne foglalkozz vele, bár ez gondolom nehéz! És önbizalom! Nekem van több duci ismerősöm, és olyan hihetetlen önbizalmuk van, látszik, hogy jól érzik magukat a bőrükben, csinosan (de nem gusztustalanul) öltözködnek, adnak magukra, életvidámak. Nekik sosem szól be senki. Ez nem csak külalak kérdése, hidd el nekem. Kisugárzás, stb..
A betegségedről: felteszem, alulműködésed van. Nekem is. 162 cm-hez vagyok 51 kiló - azért írom ezt le neked, mert elég jól ismerem a betegsége(me)t, és 2 eset van:
ad 1: időben észreveszik az alulműködést, időben elkezdi valaki szedni a tiroxint (ami ugye a nem termelődő cuccot pótolja, csak és kizárólag azt, és annyit, amennyire a hiány miatt szükség van, és azt szépen minden reggel beszedegeti az ember, és pontosan ugyanúgy működik a teste, emésztése, minden egyéb dolga, mint más "egészséges embernek - nem hiába mondják, ha lehet így mondani, hogy az egyik "legszerencsésebb", és legjobban koordinálható betegség. Na rám ez az első eset igaz, ezért egy dekátnem híztam a betegségemtől, és nem is fogok, mert be van állítva.
ad 2: nem veszi az illető időben észre, csak már amikor jócskán elhízik, akkor elmegy egy endokrinológushoz, és ugyanaz történik, mint első esetben: "elkezdi valaki szedni a tiroxint (ami ugye a nem termelődő cuccot pótolja, csak és kizárólag azt, és annyit, amennyire a hiány miatt szükség van, és azt szépen minden reggel beszedegeti az ember, és pontosan ugyanúgy működik a teste, emésztése, minden egyéb dolga, mint más "egészséges embernek."
Neked most a betegségeddel együtt gyógyszert szedve egy TÖKÉLETESEN egészséges, hiánypótolt, mindenben másokéval megegyező emésztésed, egészséged van. Le kell, hogy tudd adni a felesleget. Ez nem az a betegség, ami után ne lehetne fogyni, ha be van állítva a gyógyszered. Nézz ezeknek utána (nem tudom, ki az orvosod).:)
Egyszóval fel a fejjel, diétára, sportra fel! :)
Előző vagyok megint. :)
Az alulműködéssel kapcsolatos kiselőadásom után (ami talán szükséges volt, mert nem mindenki van sajnos tisztában igazán ezzel a betegséggel, sok mindent a számlájára ír, amit nem kéne) még annyit, hogy az alkat nagyrészt genetika is (kinek sajnos, kinek szerencse). Az egyik válaszolóra reagálva: Én ha zabálok, semmit nem mozgok, akkor is max 1-2 kiló jön fel rám, és ott megáll. Az egyik hízékony barátnőm meg kb. salátán él, folyton mozog, és úgy is stagnál a súlya - magasan ráadásul. Ahogy kicsit abba hagyja a diétát, és elkezd normálisan enni (nem zabálni), rögtön másznak fel rá a kilók. A hízékonyság, alkat nagyrészt genetikailag kódolt - egy világ életében duci lány például valószínű sose lesz igazán vékony, és fordítva. De törekedni a maximumra kell. Mozgás, egészséges kaja. :)
Öltözködésben szívesen segítek, ha igényt tartasz rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!