Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak úgy érdeklődöm. Miért...

Csak úgy érdeklődöm. Miért kell bántani a duci lányokat?

Figyelt kérdés

20 évemből 10-et diázással, sportolással töltöttem, de a betegségem miatt nem tudok lefogyni. Annyira nem is zavarna ez a dolog, ha nem szólának be minden áldott nap. Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne lessenek rám úgy, mint a nemtom mire.

Nem mehetek oda minden egyes ilyen "beszólogatós" emberhez, hogy "Bocs, nem lusta vagyok, hanem beteg...".

Persze azt mondja mindenki, hogy ne foglalkozzak ezekkel az emberekkel, de 20 évet ilyen körülmények között leélni elég fárasztó.

2012. máj. 22. 18:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasgasd át (különös tekintettel az utolsó bekezdésre)

[link]

2012. jún. 24. 22:54
 22/26 anonim ***** válasza:
34%

Velem csak egyszer történt meg az hogy bántottam egy duci lányt, azt is azért, mert az osztálytársam volt és az összes vékony lányt k*rvázta (velük együtt engem is) meg beszólogatott tapló volt. akkor mondtam neki, ahelyet hogy velünk foglalkozol, fogyjál le....

Én legalábbis a ismerős köreimben úgy vettem észre hogy a ducibb lányok mindig fújják a vékony lányokat. Én sose foglalkoztam azzal h ki hány kg, sose bántanám őket ok nélkül.

2012. aug. 28. 07:59
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a vékony lányok hiszik ezt,hogy a dagik fújják őket.Meg a vékonyak mindig azt mondják,hogy mi dagik azt hisszük jól nézünk ki,nem tudjuk hogy dagik vagyunk.Ez nem igaz.

Nem egy ismerősöm,barátnőm kövér,én is az vagyok,és a testvérem is,és tisztában vagyunk vele mindannyian hogy csúnyák vagyunk,és utáljuk is magunkat érte.

Én is csak azt a vékony embert utálom,aki b*szogat a dagiság miatt.

Én vagyok a fentebbi egyik pajzsmirigyes.Amit nem kifogásnak használok.Csak amikor fél év edzőtermezés,és diéta sem hozott változást,kicsit feladtam a dolgot...

2012. aug. 29. 18:11
 24/26 A kérdező kommentje:

És ti nem szekáltátok előtte? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy duci lány (aki a méreteiből fakadóan valószínűleg érzékeny, visszahúzódó, stb) direkt magára akarná irányítani a figyelmet.

És az nem lehet esetleg, hogy csak viccből "fújnak" rátok? Én is szoktam azzal viccelődni, hogy "ropi" vagy "csontváz" egy csaj, ők meg mondják nekem, hogy "húsgombóc" meg "vitamingolyó"...Ezeken nem sértődöm meg, ahogy a vékonyak sem.

Basszus ne így állj hozzá! :'( Annyira elszomorító, amit írtál. Nem vagy csúnya! Tessék kiverni ezt a fejetekből! Egy duci lány is lehet csinos! Annak meg, aki azt mondja, hogy a kövérség egyenlő a rondasággal, csiklandozza meg a hasát a lánctalpas.

Én is így vagyok vele. Csak azokkal vagyok bunkó, akik beszólnak, és utána úgy viselkednek, mintha semmi sem történt volna. Nem egyszer volt olyan is, hogy megvertem egy srácot, amiért beszólt (ugye a sok edzés miatt van egy csomó izom a zsír alatt, és sokkal erősebb vagyok, mint aminek látszom).

2012. aug. 29. 18:23
 25/26 anonim ***** válasza:

Én nem bántom, én imádom őket. Oda vagyok a duci alakért. Csak még párra nem sikerült lelnem..

15esztendős hím

2012. aug. 29. 20:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha egy tizessel fiatalabb lennék...:-D
2012. aug. 29. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!