Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szexibb a duci lány...

Fiúk! Szexibb a duci lány mint egy vékony? Ti milyen lányokat tartatok ducinak? Ha tudtok képet is linkeljetek.

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 19:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

A szexisség nem egyenesen arányos a nő átmérőjével.

- Az én 3. törvényem.

2012. máj. 7. 19:47
 2/11 anonim válasza:
100%
1 válaszoló. Engem érdekelne az első kettő törvényed.
2012. máj. 7. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A szexisség azért ennél összetettebb, szóval passzolok.
2012. máj. 7. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel egyet értek.

Minden az arányokon múlik, normális keretek között. Lehet egy 80 kilós nő formás és szexi, ha arányos az elosztás, illetve lehet egy 60 kilós is ormótlan, ha ebből a segge/combja 45 kiló!

2012. máj. 7. 20:02
 5/11 anonim válasza:
32%
Hát ne legyen vékony. Kutyák játszanak csonttal. :D
2012. máj. 7. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Én hallottam olyat, hogy nagyon vékony lánnyal csak az van , akinek kisebbek a méretei. Nem tudom, mennyire igaz... Belegondolva, egy duccibb lányt gondolok az enyhén ducira nem az elhízottakra, a szexben pl.jobb, mert nem kell félni, hogy ha ráfekszenek összetörnek a csontjai. Meg milyen már, egy kislány testet dugni, ami még fejletlen, lehet akár idősebb is, egy nő, nem 45 kilónál kezdődik. Persze, a sok hály sem izgató. Az az aranyközépút a jó. Sztem.
2012. máj. 7. 20:24
 7/11 anonim válasza:
Ahogy az egyik előző hozzászóló is mondta: az arányok fontosak. Fontos még az, hogy legyen valami minimális izom, mert az adja meg a nő alakját.
2012. máj. 7. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet szexi egy duci lány,lehet szexibb is egy duci lány mint egy vékonyabb.De ha szexi egy duci lány,attól még nem biztos hogy az összes szexi.
2012. máj. 8. 01:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet szexi, mindkettőt szeretem
2012. máj. 8. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szexibb egy vékony lány. Nincs bajom a ducikkal sem, de a vékonyak nekem jobban bejönnek.
2012. máj. 9. 19:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!