Szerintetek sok átlagos vagy kevés ha 20. 000 Ft-ot költök havonta ruhákra. Normális válaszokat kérek, csak érdeklődöm hogy ez sok-e? 14L
Hát alapból azt akartam válaszolni, hogy attól függ, mennyi pénzed van. Ha a szüleid szerint nem sok, akkor miért ne?!
Tényleg vannak itt irigy emberek, viszont az is igaz, hogy marhára nem IQ-tól, értelemtől függ, hogy milyen suliba jársz, inkább csak attól, hogy mennyire tudsz seggelni. (=tanulni)
Én elég csóró vagyok, a legkisebb apróságot is sajnálom magamra. Az "egyszerűen ruhamániám van" nem kifogás. Egyszerűen nincs önkontrollod akkor.
Én nem értem miért kéne kontrollálnia magát ha egyszer megteheti... most szolidaritásból? hogy érezze át ilyen szegényebbnek lenni vagy mégis miért ??
Én egyetemre járok és kapok tanulmányi ösztöndíjat de én is szinte csak ruhákra meg bulikra költöm...na és ?? kit zavar ez?
Szerintem 14 éves kislány létedre eléggé el vagy szállva. Kacagva válogathatsz majd az egyetemek között? Ne viccelj... szerintem nem vagy képben a felsőoktatás dolgokkal.
Viszont, hogy a témánál maradjunk, nem is értem miért kell irigykedni a válaszolóknak arra, ha valaki jobb életszínvonalon él, mint az átlag. A szülei jól keresnek, és akkor mi van? Ettől még nem kell lenézni, hisz természetes, hogy megadnak mindent a gyereküknek.
Kaliforniában 20.000 ft átlagos? Inkább 200.000 is nagyon kevésnek számít.
Különben meg 20.000 ft se sok, én lényegesen többet költök magamra havonta, bár én idősebb vagyok, és nem a szüleim pénzét.
gyerekes? mondja nekem egy 14 éves kiscsaj?!?! :D:D:D
igen nagyon irigy vagyok rád...biztos sok barátod van :D:D
Te kis agytröszt...
egy visszakérdés a kérdezőnek:
havi huszezer forintot költesz ruha, megtehetitek jól keresnek a szüleid te is jól tanulsz... oké a kérdésem hogy azért hav huszezer mert márkásat veszel vagy azért mert sokat?
ha márkás, akkor ugye az a 20ezer nem is sok ebből a szempontból, viszont ha azért mert sok ruhát, akkor menj oda a szekrényedhez dobáld ki a ruháidat az ágyra és nézd meg hogy melyiket mikor hordtad utoljára, vagy egyáltalán jó e még rád vagy hordod e.. unokanővérem sokszor csinált olyat hogy meg vett egy ruhát ami aztán cédulástól együtt bekerült a szekrénybe és soha nem vette fel, mert szép szép tetszik, csak nincs hova felvenni meg nem jó benne az alakom cím szóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!