Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sok átlagos vagy...

Szerintetek sok átlagos vagy kevés ha 20. 000 Ft-ot költök havonta ruhákra. Normális válaszokat kérek, csak érdeklődöm hogy ez sok-e? 14L

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:
Igen valóban van bennük irigység. Egyébként meg a 2. Oldalon aki egy egész regényt írt annak mondanàm hogy nem biztos az hogy koppanni fogok... Ès elég nehéz bekerülni a Fazekasba úgyhogy kétlem hogy minden jött ment oda tudna jàrni. Ja és éppen azért mert felvettek oda és becsülettel végigfogom tanulni ezt a 4 évemet hogy majd kacagva vàlogathassak Magyarorszàg legjobb főiskolài, egyetemei közül. Igaz hogy pénzesek vagyunk de jelentkeztem nyàri munkàra is. Tehàt irigykedni lehet csak nem érdemes mert a helyembe úgyse leszel soha. Ès ha negatív véleményeket tolsz nekem akkor nem tartok utàna igényt a mosolygós fejekre. Aki meg szutyoknak nevezett attól azért megkérdezném hogy ő milyen iskolàba jàrt/jàr.
2012. jún. 25. 12:57
 22/75 anonim ***** válasza:

Hát alapból azt akartam válaszolni, hogy attól függ, mennyi pénzed van. Ha a szüleid szerint nem sok, akkor miért ne?!

Tényleg vannak itt irigy emberek, viszont az is igaz, hogy marhára nem IQ-tól, értelemtől függ, hogy milyen suliba jársz, inkább csak attól, hogy mennyire tudsz seggelni. (=tanulni)

Én elég csóró vagyok, a legkisebb apróságot is sajnálom magamra. Az "egyszerűen ruhamániám van" nem kifogás. Egyszerűen nincs önkontrollod akkor.

2012. jún. 25. 12:58
 23/75 A kérdező kommentje:
Az lehet. De a szüleim szerint ez nem sok egy részről így is jutalmaznak hogy jó gyerek vagyok. (Anyum mindíg ezt mondja)
2012. jún. 25. 13:05
 24/75 anonim ***** válasza:
31%

Én nem értem miért kéne kontrollálnia magát ha egyszer megteheti... most szolidaritásból? hogy érezze át ilyen szegényebbnek lenni vagy mégis miért ??

Én egyetemre járok és kapok tanulmányi ösztöndíjat de én is szinte csak ruhákra meg bulikra költöm...na és ?? kit zavar ez?

2012. jún. 25. 13:06
 25/75 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem 14 éves kislány létedre eléggé el vagy szállva. Kacagva válogathatsz majd az egyetemek között? Ne viccelj... szerintem nem vagy képben a felsőoktatás dolgokkal.

Viszont, hogy a témánál maradjunk, nem is értem miért kell irigykedni a válaszolóknak arra, ha valaki jobb életszínvonalon él, mint az átlag. A szülei jól keresnek, és akkor mi van? Ettől még nem kell lenézni, hisz természetes, hogy megadnak mindent a gyereküknek.

Kaliforniában 20.000 ft átlagos? Inkább 200.000 is nagyon kevésnek számít.

Különben meg 20.000 ft se sok, én lényegesen többet költök magamra havonta, bár én idősebb vagyok, és nem a szüleim pénzét.

2012. jún. 25. 13:32
 26/75 A kérdező kommentje:
Lehet hogy elvagyok szàllva de azért van is mire. Hiszen az én korosztàlyomnak semmi dolga nincs csak tanulni... Ja meg segíteni a hàzimunkàban de ez màr màs téma. Tisztàban vagyok a mai felsőbboktatàssal de mielött erről írsz elolvashatnàd hogy a Fazekasbòl atomatikus a felvétel. Tehàt ezt most nem értem miért kell leszòlni. Kitünő vagyok 1. óta... Miért ne költsek?? Ja és köszönöm azoknak akik normàlis vàlaszokat adtak ment a +. Azokat sem pontoztam le akik valamilyen negatív dologgal kommentàltak mert én kérdeztem a véleményeteket...
2012. jún. 25. 14:24
 27/75 anonim ***** válasza:
53%
Ha megengedhetném magamnak negyed milliós cipőket húznék a lábacskáimra, de sajnos egy adidas superstar is sokba kerül jelen anyagi helyzetem alatt. Ha a kislány jól tanul és nincsenek anyagi gondjai, ha ruhácskákat vásárol rendszeresen, akkor egészségére! Vérbeli nő! :) ...ha egyéb hülyeségre dobálná a pénzt az jobb lenne?
2012. jún. 25. 14:37
 28/75 A kérdező kommentje:
Utolsò elötti vàlaszoló: szerintem nincs közöd hozzá hogy mire költi a pénzét. Nem kértem offot csak annyit hogy sok vagy nem. Ha meg féltékenykedsz (biztos vagyok benne) akkor inkàbb ne vàlaszolj vagy gondolkozz hogy te mit rontottàl el. Ha meg nem rontottàl el semmit akkor keress màs elfoglaltsàgot mint hogy ilyen szellemes hozzàszòlàsokkal boldogítasz mindenkit. Ès le kéne màr szokni erről mert szerintem te is valami tizenéves lehetsz ezt a ketttőspont dé-ből gondolom. Gyerekes
2012. jún. 25. 14:47
 29/75 anonim ***** válasza:
75%

gyerekes? mondja nekem egy 14 éves kiscsaj?!?! :D:D:D

igen nagyon irigy vagyok rád...biztos sok barátod van :D:D

Te kis agytröszt...

2012. jún. 25. 14:53
 30/75 anonim ***** válasza:

egy visszakérdés a kérdezőnek:

havi huszezer forintot költesz ruha, megtehetitek jól keresnek a szüleid te is jól tanulsz... oké a kérdésem hogy azért hav huszezer mert márkásat veszel vagy azért mert sokat?

ha márkás, akkor ugye az a 20ezer nem is sok ebből a szempontból, viszont ha azért mert sok ruhát, akkor menj oda a szekrényedhez dobáld ki a ruháidat az ágyra és nézd meg hogy melyiket mikor hordtad utoljára, vagy egyáltalán jó e még rád vagy hordod e.. unokanővérem sokszor csinált olyat hogy meg vett egy ruhát ami aztán cédulástól együtt bekerült a szekrénybe és soha nem vette fel, mert szép szép tetszik, csak nincs hova felvenni meg nem jó benne az alakom cím szóval

2012. jún. 25. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!