Szerintetek jól néznek ki az ilyen Amerikás ruhák?
Én is úgy gondolom, hogy nem a b*zik és a h*lye hamburgerevő emberek országának a zászlaját kéne hordani, hanem a saját hazádét,ami jelen esetben MAGYARORSZÁG. A hazaszeretet egyébként nem attól függ, hogy hányan laknak itt és hogy hányan vándorolnak ki.
Ami pedig a magyar zászlós pólót illeti, én szívesen,örömmel és BÜSZKÉN hordom a saját HAZÁM ZÁSZLAJÁT.
Csak azok a turbomagyarok többet érnek, mint akárhány diplomás. Hogy miért? Mert teljesen felesleges szakok irányába mennek, és sok a diplomás. Talán diplomával nem lehet kapálni, vagy normálisan dolgozni?
És ezzel nem azt mondom, hogy az "értelmiségiek" nem dolgoznak, hanem azt, sok van belőlük. Egy ekkora országba bőven elég lenne 20-30 ezer, nem pedig ennyi potenciális munkanélküli.
"Ahonnan mindenki inkább elmegy? Ahol több diplomás emberek nem találnak egy minimálbért hozó munkát se? Ahol a csalók gazdagodtak csak meg? Szerintem sokkal logikusabb, hogy egy minden tekintetben fejlett országért rajonganak a fiatalok és az idősebbek is. "
Csak a hülyék rajonganak egy "fejlett" országért. Ha kicsit is tájékozott lennél, tudnád, hogy közel se olyan remek a helyzet a Nyugaton, mint ahogy azt a filmekben látod.
Ezen problémák elől pedig nem elmenekülni, hanem cselekedni kell. De nem ám szavazással, hanem vérrel, fegyverrel. Más út nincs, ha Magyarország élni akar.
Hagyni kell a hungarizmust virágozni, és eltüntetni a műmagyar jobbikosokat, a többi demokratával együtt.
" Semmi ráció nincs az írásodba..."
Az EU pár év múlva összeomlik, s akkor aztán láthatsz hatalomátvételt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!