Az hogy szereti Amerikát szintén megkérdőjelezem, ugyanis az ilyen ruhát viselő tinicsajok 90%-a DIVATBÓL hordja......ezt te is tudod ha van eszed. Mindenki tudja, mert nyilvánvaló. Nincs annyi Amerika imádó lányka az országban, mint amennyi szembejön kínaiból összeszedett divatmajom felsőben.
2012. jún. 2. 19:30
14/27 anonim válasza:
Én ehhez az egészhez csak annyit fűznék (amerikai magyar kettős állampolgár vagyok), hogy az USA-ban az emberek meg beleértve a tiniket is 99%-a ilyen ruhát fel sem venne mivel a zászló az egy nemzeti szimbólum amit egy normális amerikai nem viseli ruhaként a testén... ennyi.
2012. jún. 2. 21:55
15/27 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, ha te szereted Amerikát nyugodtan vedd fel. Nekem is van ilyen, hogy beleszeretek egy országba, a kultúrába, a mentalitásba, olyankor szívesen hordok ahhoz kapcsolódó ruhákat. (Mondjuk az USA-hoz pont nem vonzódom, de ez már kérdés, ízlés dolga.:D)
2012. jún. 2. 22:17
16/27 anonim válasza:
13-as, de nagyra vagy az amerikai állampolgárságoddal..:D Neked még soha nem volt olyan, hogy megszerettél egy országot??
És ha a tinilányok nem is szeretik az USA-t csak divatból hordják, akkor mi van? Ezért le kell nézni őket? Tudod ízlések és pofonok, azért mert másnak más tetszik még nem szólhatod le, hogy nincs esze.
2012. jún. 2. 22:22
17/27 anonim válasza:
"és ha egyszerűen csak szereti Amerikát?"
Magyarországot szeresse, ne azt a sok b*zi, ribanc hazáját.
2012. jún. 2. 22:49
18/27 anonim válasza:
rövidnaci, pólók bejönnek, a többi túl sok már...
2012. jún. 2. 23:47
19/27 anonim válasza:
Szeressék Magyarországot? Ahonnan mindenki inkább elmegy? Ahol több diplomás emberek nem találnak egy minimálbért hozó munkát se? Ahol a csalók gazdagodtak csak meg? Szerintem sokkal logikusabb, hogy egy minden tekintetben fejlett országért rajonganak a fiatalok és az idősebbek is. Nem hiszem, hogy a magyar zászlós pólóra túl nagy igény lenne.
2012. jún. 3. 15:12
20/27 anonim válasza:
Én nem vagyok oda az amerikás cuccokért,de a nővérem megbolondul értük. A képen lévők közül már a hosszú és rövid gatya a rövid ujjú és a cipő már meg van neki.
Végül is jól néz ki, bár szerintem nem kéne kikérni más véleményét,. Nyugodtan hord azt, ami neked tetszik és ne foglalkozz azzal, h. mások mit gondolnak róla.(Sokan csak azért piszkálják a másikat,mert irigykednek rá.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!