Szerintetek jól néznek ki az ilyen Amerikás ruhák?
1. Az amerikai kis a.
2. Ízléstelen, amcsi szarok.
Alapjáraton tetszenének, de tucat lett. Nekem 3 évvel ezelőtt volt amerikai zászlós felsőm, akkor imádtam, de idén föl sem veszem, mert minden 3. lány ilyenben van.
Nem szeretem ha egy-egy mintát viszontlátok minden 3. szembejövő tinin. Mert más egy adott fazon (pl. csőgatya, vagy épp a trapéz annak idején), de ha konkrétan a MINTA köszön vissza, az nagyon borzasztó. Semmi ízlés, csak a tucatcuccok.....ráadásul egy olyan mintáról van szó, ami
1. magyar emberen idiótán fest, ha nincs köze Amerikához (nekem van de ez más téma)
2. 1500 forintos, kínai gagyikról van szó...ez így még durvább, hogy mindenki ezt viseli
1. magyar emberen idiótán fest, ha nincs köze Amerikához (nekem van de ez más téma)
Mert te minden szembejövőről tudod hogy semmi köze Amerikához ?:DD hagyjál már...és ha egyszerűen csak szereti Amerikát?
Most nagy baromságot mondtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!