Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néznek ki az...

Szerintetek jól néznek ki az ilyen Amerikás ruhák?

Figyelt kérdés
[link] mondjuk ezekből valamelyik?
2012. jún. 2. 14:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%
Ezek amerikai zászlósak.
2012. jún. 2. 14:48
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
osztálytársam full ilyenekbe szokott lenni. Neki jól áll, mert a stílusához, viselkedéséhez megy. Nekem viszont egyáltalán nem tetszik, számomra undorító. Ha tetszik, akkor hord :D Nekem 8 :D
2012. jún. 2. 14:49
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
a hosszú nadrág szerintem nem szép. a többi divatos
2012. jún. 2. 14:50
 4/27 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam h Amerikai zászlós.Nem szeretnék venni,csak megkérdeztem hogy kinek tetszik. :)
2012. jún. 2. 14:53
 5/27 anonim ***** válasza:
45%
elég tucat lett, bár amúgy sem tetszettek.
2012. jún. 2. 15:06
 6/27 anonim ***** válasza:
45%
Túl tucat, én nem hordanám, amúgy se tetszik
2012. jún. 2. 15:10
 7/27 anonim ***** válasza:
0%

1. Az amerikai kis a.

2. Ízléstelen, amcsi szarok.

2012. jún. 2. 15:15
 8/27 anonim ***** válasza:
51%

Alapjáraton tetszenének, de tucat lett. Nekem 3 évvel ezelőtt volt amerikai zászlós felsőm, akkor imádtam, de idén föl sem veszem, mert minden 3. lány ilyenben van.

Nem szeretem ha egy-egy mintát viszontlátok minden 3. szembejövő tinin. Mert más egy adott fazon (pl. csőgatya, vagy épp a trapéz annak idején), de ha konkrétan a MINTA köszön vissza, az nagyon borzasztó. Semmi ízlés, csak a tucatcuccok.....ráadásul egy olyan mintáról van szó, ami

1. magyar emberen idiótán fest, ha nincs köze Amerikához (nekem van de ez más téma)

2. 1500 forintos, kínai gagyikról van szó...ez így még durvább, hogy mindenki ezt viseli

2012. jún. 2. 15:39
 9/27 anonim ***** válasza:
92%
Nekem tetszenek. :D
2012. jún. 2. 15:45
 10/27 anonim ***** válasza:
67%

1. magyar emberen idiótán fest, ha nincs köze Amerikához (nekem van de ez más téma)

Mert te minden szembejövőről tudod hogy semmi köze Amerikához ?:DD hagyjál már...és ha egyszerűen csak szereti Amerikát?

Most nagy baromságot mondtál...

2012. jún. 2. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!