Milyen melltartót hordjak?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy bármilyet veszek, valahogy egyik sem az igazi. A méretem 70/B és se túl kerek, se túl csúcsos. Esetleg ha nektek is hasonló van tudnátok segíteni?2012. ápr. 17. 20:18
1/4 anonim válasza:
Triumph márkának nagyon jó melltartói vannak, és nagyon szép formás cicit csinálnak! Ajánlom, hogy akkor vegyél, amikor a JOY Vásárlási LÁz lesz, május 11-12-13-án, mert így 20%-kal olcsóbb. Én is veszek néhányat, már erre a 3 napra gyűjtök egy ideje.
Itt meg tudod nézni, hogy melyik Triumph üzletek vesznek részt az akcióban, ami a legközelebb van hozzád:
2/4 anonim válasza:
sajnos így távolról nem lehet megmondani. lehet, hogy rosszul tudod a méretet.
3/4 anonim válasza:
HM ben vannak most nagyon jó push up osak :)
4/4 A kérdező kommentje:
Van Triumphos melltartóm 2 is és elég sz*r és nagyon drága de ma bementem a kínaiba és 2000 Ft-ért vettem 2 ilyesmi melltartót csak pánntal: [link]
És ez tökéletes.
2012. máj. 14. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!