Milyen melltartót hordjak? 13/L
70B-s a melltartóméretem.
'hagyományos' melltartókat hordok, kb 1 éve, de iszonyat kényelmetlenek, bevágnak oldalt, szóval nem jó :S
Milyen fazont hordjak?
És az eladótól kérhetek segítséget vásárláskor?
Elég félős vagyok sose szólk hogy tudna-e segíteni, de mindig egyedül megyek, nincs nővérem, anya 3 éves koromban lelépett egy fickóval, most nem is tudok róla semmit, szóval nem tudok kivel menni vásárolni.
Előre is köszi a normális válaszokat.
Hát,ha bevág oldalt,akkor lehet,hogy nem 70-es,hanem 75-ös kell,mérd le a mell alatti körméretedet,és megtudod. Ha pedig vásárolni mégy,nyugodtan kérd az eladó segítségét,azért van ott,és biztos nagyon szívesen segít is. :) Vagy pedig vidd magaddal egyik barátnődet,és vásároljatok együtt.
25/N
Ha bevág oldalt, akkor valószínűleg kicsi a kosár. Próbáld meg a C kosarat.
A hagyományos egyébként mit jelent, merevítőset vagy anélkülit? Ha nagy a melled, a merevítős kényelmesebb, csak megfelelelő kosárméretet kell választani.
Szia!
Én merevítő nélkülieket hordok, pont mert kényelmesek.
Ha bemész egy fehérneműboltba, szívesen segítenek.
Én megmondtam, hogy merevítő nélkülit szeretnék, elémtettek vagy hármat, és bevonultam a próbafülkébe. Kérdezték, kell-e nagyobb-kisebb, és nem is volt ciki. :)
Igaz, hogy kb 2500 Ft-ba került, egy kis Triumph, de lassan három éve hordom.
A másik eset, hogy a Quellétől rendeltünk (már megszűnt), 3 volt egy csomagban, és azok is nagyon kényelmesek lettek. Ezek is merevítő nélküliek. Quelle helyett meg nézd meg a Bonprix-et. :)
Remélem, segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!