Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót hordjak? 13/L

Milyen melltartót hordjak? 13/L

Figyelt kérdés

70B-s a melltartóméretem.

'hagyományos' melltartókat hordok, kb 1 éve, de iszonyat kényelmetlenek, bevágnak oldalt, szóval nem jó :S

Milyen fazont hordjak?

És az eladótól kérhetek segítséget vásárláskor?

Elég félős vagyok sose szólk hogy tudna-e segíteni, de mindig egyedül megyek, nincs nővérem, anya 3 éves koromban lelépett egy fickóval, most nem is tudok róla semmit, szóval nem tudok kivel menni vásárolni.

Előre is köszi a normális válaszokat.

2011. febr. 11. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát,ha bevág oldalt,akkor lehet,hogy nem 70-es,hanem 75-ös kell,mérd le a mell alatti körméretedet,és megtudod. Ha pedig vásárolni mégy,nyugodtan kérd az eladó segítségét,azért van ott,és biztos nagyon szívesen segít is. :) Vagy pedig vidd magaddal egyik barátnődet,és vásároljatok együtt.

25/N

2011. febr. 11. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha bevág oldalt, akkor valószínűleg kicsi a kosár. Próbáld meg a C kosarat.

A hagyományos egyébként mit jelent, merevítőset vagy anélkülit? Ha nagy a melled, a merevítős kényelmesebb, csak megfelelelő kosárméretet kell választani.

2011. febr. 11. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én merevítő nélkülieket hordok, pont mert kényelmesek.

Ha bemész egy fehérneműboltba, szívesen segítenek.

Én megmondtam, hogy merevítő nélkülit szeretnék, elémtettek vagy hármat, és bevonultam a próbafülkébe. Kérdezték, kell-e nagyobb-kisebb, és nem is volt ciki. :)

Igaz, hogy kb 2500 Ft-ba került, egy kis Triumph, de lassan három éve hordom.

A másik eset, hogy a Quellétől rendeltünk (már megszűnt), 3 volt egy csomagban, és azok is nagyon kényelmesek lettek. Ezek is merevítő nélküliek. Quelle helyett meg nézd meg a Bonprix-et. :)

Remélem, segítettem! :)

2011. febr. 11. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
70B 13 evesen. ._. WTF
2012. ápr. 7. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:
A hagyománocsosokból alig kapok olyat, amik kényelmesek, de az előlkapcsosokat nagyon szeretem :) próbálkozz azzal!
2012. ápr. 8. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
*hagyományosokból, elnézést :)
2012. ápr. 8. 21:08
 7/7 anonim válasza:
szerintem menny a barátnőddel vásárolni és ne félj segítséget kérni
2012. júl. 17. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!