Mekkora melltartót hordjak?
Figyelt kérdés
Mellbőségem 90cm, mell alatti méret pedig 79cm. Mekkora a melltartó méretem?2011. szept. 9. 13:40
2/5 anonim válasza:
Így nem lehet megmondani, mivel a női mell nem egy teljesen szimetrikus félgömb, hiába adod meg a legszélesebb értéket, azt nem tudjuk meg, hogy a többi pontján mekkora.
Szerintem kb C és E közötti lehet a kosárméret, a körméret meg mindenképp 80-as. Próbálj fel a boltban pár 80C-st, 80D-st, és 80E-st, és amelyikből nem buggyan de nem is esik ki, az lesz a jó.
3/5 anonim válasza:
de lehet h szélesebb a hátad és a melled pedig kicsi menny fehérnemű boltba és ott segíteni fog az eladó nő
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, a hátam kicsit szélesebb és kis mellű vagyok. Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 10. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!