Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hordjak már...

Szerintetek hordjak már melltartót?

Figyelt kérdés
Egy kalkulátor azt adta ki hogy 65a-s melltartó kéne.Hordjak?Lehet ekkorát egyáltalán venni?Ha igen akkor hol?
2010. máj. 4. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
70aa a legkisebb azt hiszem. vagy talán van tripla a is? de 65ről még nem hallottam.
2010. máj. 4. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Ekkora nincs!

Még túl kicsi, nem kell hordanod még! :)

2010. máj. 4. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Ma már minden méretben van melltartó, de nem ez a lényeg. A 65 az a mell alatti körméret, tehát te nagyon vékonyka vagy, az A pedig a kosárméret, tehát hogy ténylegesen mennyi "anyag" van a cicidben, ha fogalmazhatok így. Az A-kosár a legkisebb, és gyakorlatilag teljesen felesleges, kivéve ha tesiórán zavar a cicid például, vagy tánc, sport közben, viszont akkor sportmelltartót válassz, mert az a legkényelmesebb. Melltartóra akkor van szükséged, ha zavarnak a melleid valamiben. De egészségesebb anélkül, mert annál tovább lesz feszes a cicid :)
2010. máj. 4. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
kikben tudsz venni ilyen méretű melltartót!
2010. máj. 4. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Ilyen létezik?

Én 75B-vel kezdtem, addig toppot hordtam.

2010. máj. 5. 15:35
 6/12 A kérdező kommentje:
jaj bocs rosszul számoltam 75A-s lett a végeredmény.ha ekkora akkor hordjak?
2010. máj. 22. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Szeriintem nyugodta hordhatsz melltartót DE csak akkor ha nem tűnik nagyon műnek az alkatodhoz mert az nagyon csúnya és a fiúknak sem teccik. De szeriintem döntsd el te,nekem mikor ekkora melltartó kellett én még csak "cicifixet" hordtam...:D
2010. máj. 22. 20:56
 8/12 anonim válasza:
dehogy is a 70aa s a legkisebb...egy eve meg en is 65-ost hordtam....barhol lehet kapni..csak kerdezd meg, h ott van-e s garantalom h max a 4. uzletben kapsz!....es szerintem siman hordhatsz, ha ugy erzed...de hany eves is vagy?
2010. máj. 22. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:
75a, akkor igen, hízol egy kicsit, és b lesz, akkor már kötelező hordani xd nekem 65b, megörültem h van valaki ilyen problémával, de úgylátszik mégsem:/ amúgy tölcsérmellem van (vagymi), nekem ezért ilyen abnormálisan pici.
2010. máj. 22. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:

ez a netes mértetmegállapítás hülyeség

nekem elméletileg 80B kéne,elmentem fehérnemű szaküzletbe, és végül 85C-t vettem, és a melltartóim nagy része ilyen méret, szóval ez sztem személyfüggő

menj el sztem te is szaküzletbe, ott megmondják, kell-e hordanod, és ha igen, milyet

2010. máj. 22. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!