Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ideális? Hordjak melltartót?...

Ideális? Hordjak melltartót? Méret lent!

Figyelt kérdés

13.lassan 14 éves vagyok

kiszámoltam a [link] oldalon

és 80/A jött ki.

Hordjak már?vagy ne?

ha hordhatok már akkor anyának hogy mondjam?

merthát "nem merek" nekimondani ilyesmit mert aztfogja mondani hogy "még nem nekem való(-.-")"

viszont már eléggé ciki

nembírok felvenni egy felsőt ert alá nemakarok topot venni

de egyszer megkérdezte(kb 1hónapja volt)(és fekete felsőm volt akkor rajtam):minek veszel alá toppot?örülj hogy még nemkell ilyeneket hordanod!

:(

Köszi előreis!

2010. júl. 30. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
hát sportmelltartót szerintem vehetsz nyugodtan, nem kell anyud hozzá, menj be a boltba és vedd meg zsebpénzből ha akarod.
2010. júl. 30. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég kicsit a melled, de ha ennyire akarsz, akkor egyedül is eltudsz menni venni.
2010. júl. 30. 23:05
 3/7 anonim válasza:

ennyi erővel melltartót is vehetsz a sporttop helyett..nekem 70AA-s és már van melltartóm..14 évesen én már hordanék helyedben

13/L

2010. júl. 30. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

70AA-s melltartó nagyon kell neked kedves utolsó...

kedves kérdező: az hogy itt 80A jött ki, nem biztos, hogy annyi a megfelelő méreted. nekem itt pl. 75B-s jött ki és 80C-s melltartókat hordok :)

menj be egy fehérneműboltba, mond h melltartót szeretnél, de nem tudod a méreted. ők tudnak segíteni :)

2010. júl. 30. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
70/AA az tök lapos,semmi.Nőni fog még majd akkor ráérsz.Kérdező nézz szét a H&M-ben ott szoktak lenni aranyos A-s B-s melltartók :)
2010. júl. 31. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, sztem simán vehetsz. Nekem is 70A-s van, de már őőő 3 éve?:D

15L

2010. júl. 31. 12:04
 7/7 anonim válasza:
mért láttad, hogy azt állítod lapos?? ezek annyira fárasztóak..1-egyáltalán nem lapos; 2-csak egy melltartóm van és azt is alkalmakként veszem fel, mert tudom, hogy ilyen méretnek még nemigen egészséges..-.-'
2010. aug. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!