Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordjak melltartót? (18/L)

Hordjak melltartót? (18/L)

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Nagyon pici a melle. A 70A-s melltartó is iszonyat nagy és kényelmetlen. Ami azt illeti, utálom ezt az egész melltartó dolgot, úgy érzem, mintha műmelleket csatolnék magamra, és ha veszek, egész nap rossz érzésem van... nem is mozgok benne természetesen, és sokat igazgatom.

Ha meg nem veszek, áttetszik a mell formája.

Légyszi írjatok véleményt, már nagyon kellene valami tanács. Van esetleg aki hasonló cipőben jár? Az a baj, hogy egy olyan ismerősön sincs, akinek ilyen pici lenne.

(Igazából nem zavar, hogy kicsi a mellem, csak nem tudom, mit vegyek fel. Nem akarok én hiperszexi lenni, csak elég jó, elfogadható, szeretném, hogy a gondolataimat végre ne ez kösse le és élhessem normálisan, elégedetten az életem...)

2012. ápr. 5. 22:11
 1/8 Izabell ***** válasza:
100%

én is 18 éves leszek pár nap múlva és nekem is kicsi a mellem.De nem bírnék melltartó nélkÜl megjelenni sehol.Még itthon is rajtam van, ha tudom, hogy bárki láthat.

Amúgy ha nem szereted a melltartókat, akkor vannak azok a toppok vagy egyszeruen az olyan melltartók, amik sima anyagból vannak.

Nézz körÜl szerintem :)

2012. ápr. 5. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kötelezö melltartot hordani, plane, ha szinte nincs is melled, es föleg, hogy nem is erzed jol benne magad. Nekem vmivel nagyobb van, es en se mindig hordok, mert utalom, mikor nyaron az összevissza pantu felsök alol kilog, meg nyaron amugy is kenyelmesebb nelküle. Ha meg csak 70a-s a mereted, nem hiszem, hogy annyira nagyon atlatszana, marmint.. egy 90d-s csunya, ha fel-le ugral, meg atlatszik, de sztem a tied nem lehet olyan veszes.
2012. ápr. 5. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
ilyesmi, vagy hasonló? :) [link]
2012. ápr. 5. 23:44
 4/8 anonim válasza:

hordj ilyet: [link]

[link]

:)

2012. ápr. 6. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Ilyennel próbálkoztál?

[link]

2012. ápr. 6. 19:31
 6/8 anonim válasza:
Ilyenkor tényleg a top a leg ésszerűbb.:)
2012. ápr. 6. 20:52
 7/8 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Nekem is nagy a 70A s melltartó ,mert kiszámítottam és 70AA s ra lenne szükségem . Amerikaban meg Franciaországban már vannak egész kicsik és mindenhol lehet kapni . Még pár év is itt is lehet majd minden kis butikban találni. Én azt ajánlom hogy nézz körül mert biztos találsz magadnak való kis darabot. Én találtam is mondjuk 70 A t ir rajta de sokkal kisebb mint a 70A .:)...ja és létezik 70AAA is az azt jelenti hogy a mellallatti körméret és a mellnél,ahol a legnagyobb a körméret,5 cm a különbség , a 70AA nál meg 10 és 5 között lehet a különbség . És inkább kúp alakut keress ,mert az jobban mutat a kis melleken.:) Illesztek be egy képet is egy 70AA s ról. [link] Na de az nagyon jó ha elfogadtad magad én is elfogadtam így ahogy vagyok ,már nem is szeretnék nagyobbat . Keresztanyumnak 18 évesen kezdett nőni és most óriási . Még egészen 21 éves korodig nőhet . :) 17/L
2012. szept. 6. 08:00
 8/8 anonim válasza:
Szerintem probald ki a göröszénamag teát:) kapsz leírást h hpgy csináld :> s ha rendszeresen iszod kb.6-7 hónapig hatásos lesz:D sok helyen olvastam hogy dusítja a kebleket és növeli egy számmal:) most én is ki fogom próbálni:) egyébként az elöző voltam:)
2013. márc. 30. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!