Gáz, ha ilyen ruhában megyek esküvőre?
Fekete szövetnadrág, valamilyen fehér blúzzal, meg egy magassarkú cipő (nem gáz, ha az étterembe lecserélem sportcipőre?).
Nem túl sulis ünnepélyi hatása van?
17/L
Magassarkúban kb 1 órát bírok ki, nagyon széles a lábfejem. Ebből az okból kifolyólag balerinát még véletlen sem hordhatok, mert nagyon ocsmányul nézne ki.
Ja és elég duci vagyok, szóval ruhát nem nagyon akarok felvenni, azért van önkritikám...
De még mindig nem vehetek fel ruhát!
Különben pasiknak sem illik fekete nadrágban menni, illetve zakóban?
Figyu a fekete gatyó jó, de valami vidám - ne fehér - inget vegyél hozzá, pl. lila, zöld, kék, barack, stb. De vehetsz fehér gatyót, és akkor nem temetéses rucid lesz - bár én voltam már feka gatyó-sötétkék blúz kombóban és senki sem szólt meg érte.
Cipőnek meg semmiképp sem sportcipőt, akkor már valami lapos talpú balerina, v hasonló, esetleg szép szandál, v papucs.
Én mondjuk magas sarkúban mentem, de este 9-10 felé már mezítláb táncoltam, mert szépcs.szte a lábam. De rajtam kívül sokan levették a cipőt. :D
Atótl, hogy nem nézik a lábamat, még kifolyik a belrinából. Direkt leírtam, hogy NEM vehetek fel, szóval ne ajánlgassátok légyszi!
Ruhát meg még mindig nem fogok felvenni 100 kilósan!
Különben rengeteg esküvői ruhaötletes helyen írnak fekete nadrágot, fehér blúzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!