Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem tudnak a lányok...

Miért nem tudnak a lányok manapság öltözködni?

Figyelt kérdés

Buliképeket nézegettem, és sajnos azt vettem észre, hogy a lányok előszeretettel vesznek fel mindenfelső alá szilikonpántos melltartót, ami aztán teljesen kilátszik a ruha vagy a fölső alól. Nem azzal van a gond, hogy melltartót vesznek fel, hanem, hogy sokszor tipikusan olyan felsőt vesznek, ami alá nem nagyon illik melltartó, mert egyértelmű, hogy kilátszik. Ha vesz alá fel, akkor legalább pánt nélkülit kellene.

Én sosem mernék így elmenni otthonról, eleve egy fölsőt is úgy veszek meg, hogy ha olyan a szabása, akkor megnézem, melltartó nélkül vajon jól áll-e, vagy nem látszik-e át?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerencsére azért akad még egy-két lány, aki ízlésesen csinosan és emellett még divatosan is öltözködik...

[link]

[link]

Nektek mi a véleményetek? Kinövik?

2009. jún. 18. 14:15
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Hát ha fogadtunk, akkor nem nyertél.

22 éves, 162 cm, 50 kg vagyok. Egészséges párkapcsolatom van, most megyek ki külföldre lakni a páromhoz. Szóval nem jött be, sorry. Egyszerűen néhányak észrevehetnék magukat, ennyi.

Ja, és a hajam sem zsíros. Ha mégis az, megmosom.

2009. jún. 19. 18:22
 22/24 anonim ***** válasza:
67%
Akkor meg foglalkozz a párkapcsolatoddal ne azzal hogy a másik hogy öltözik.Nem tudom te mit szólnál hozzá ha viszont látnád magad egy ilyen belinkelt marhaságon.
2009. júl. 2. 19:22
 23/24 A kérdező kommentje:
Ezt valószinűtlennek tartom mivel nem öltözöm igy...
2009. júl. 20. 21:10
 24/24 anonim ***** válasza:
62%
Linkeljél be magadról egy képet és mi meg írunk neked építő jellegű kritikát,oké?
2009. júl. 21. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!