Miért nem tudnak a lányok manapság öltözködni?
Buliképeket nézegettem, és sajnos azt vettem észre, hogy a lányok előszeretettel vesznek fel mindenfelső alá szilikonpántos melltartót, ami aztán teljesen kilátszik a ruha vagy a fölső alól. Nem azzal van a gond, hogy melltartót vesznek fel, hanem, hogy sokszor tipikusan olyan felsőt vesznek, ami alá nem nagyon illik melltartó, mert egyértelmű, hogy kilátszik. Ha vesz alá fel, akkor legalább pánt nélkülit kellene.
Én sosem mernék így elmenni otthonról, eleve egy fölsőt is úgy veszek meg, hogy ha olyan a szabása, akkor megnézem, melltartó nélkül vajon jól áll-e, vagy nem látszik-e át?
Szerencsére azért akad még egy-két lány, aki ízlésesen csinosan és emellett még divatosan is öltözködik...
Nektek mi a véleményetek? Kinövik?
Eddig nem tudtam válaszolni, most megteszem:
semmi bajom azzal, ha a melltartó pántja kinn van, megértem, ha egy nőnek muszáj felvennie melltartót, bevallom, én is anélkül kellemetlenül érzem magam, és trikók, ujjatlan felsők alól nekem is kivillan néha egy-egy pánt.
De a szilikonpánt számomra elég visszataszító, elég sokan mondták pl, hogy koszos és egyszerűen nem tetszik.
A "rosszak" között utolsó képpel is ez a bajom... A lányok helyesek, csinosan is öltöztek, de szerintetek ezekhez a felsőhöz illik a világító szilikonpánt? Mert szerintem jobb lett volna ha nem vesznek fel hozzá ilyet, vagy ha úgy nem tudják viselni, akkor ne vegyenek fel ilyen felsőt.
Na én már kész vagyok... siralmasak ezek a "nők".
Mindig is tudtam, hogy a legtöbb embernek nincs ízlése... :)
ez szörnyű!!!!! nem is tudok mit mondani, arra sem méltatnám hogy elmegyarázzam neki hogyan lehetne szebb mert úgysem értené...
Amúgy a szőkét citromsárgában láttátok (lehetett nem látni???) a magenta színű istenverésével a derekán...
KOmolyan mondom felment a vérnyomásom... ezért nem járok én ilyen helyekre mert nem tudom kezelni az indulataimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!