Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem tudnak a lányok...

Miért nem tudnak a lányok manapság öltözködni?

Figyelt kérdés

Buliképeket nézegettem, és sajnos azt vettem észre, hogy a lányok előszeretettel vesznek fel mindenfelső alá szilikonpántos melltartót, ami aztán teljesen kilátszik a ruha vagy a fölső alól. Nem azzal van a gond, hogy melltartót vesznek fel, hanem, hogy sokszor tipikusan olyan felsőt vesznek, ami alá nem nagyon illik melltartó, mert egyértelmű, hogy kilátszik. Ha vesz alá fel, akkor legalább pánt nélkülit kellene.

Én sosem mernék így elmenni otthonról, eleve egy fölsőt is úgy veszek meg, hogy ha olyan a szabása, akkor megnézem, melltartó nélkül vajon jól áll-e, vagy nem látszik-e át?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerencsére azért akad még egy-két lány, aki ízlésesen csinosan és emellett még divatosan is öltözködik...

[link]

[link]

Nektek mi a véleményetek? Kinövik?

2009. jún. 18. 14:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az utolsó kép a 'rosszulfelöltözöttek'között nem annyira rossz,bár én sem vagyok ilyen stílusú,sőt...a szilikonpánttal szer.semmi gond,inkább az legyen,minthogy a térdeivel csapkodja a melleit....én ki se mennék melltartó nélkül az utcára,alkalmi ruhához pedig szilikonpántosat veszek fel....az meg tényleg gáz h majdnem az egész melltartójuk kinn van...
2009. jún. 18. 15:48
 12/24 A kérdező kommentje:

Eddig nem tudtam válaszolni, most megteszem:

semmi bajom azzal, ha a melltartó pántja kinn van, megértem, ha egy nőnek muszáj felvennie melltartót, bevallom, én is anélkül kellemetlenül érzem magam, és trikók, ujjatlan felsők alól nekem is kivillan néha egy-egy pánt.

De a szilikonpánt számomra elég visszataszító, elég sokan mondták pl, hogy koszos és egyszerűen nem tetszik.

A "rosszak" között utolsó képpel is ez a bajom... A lányok helyesek, csinosan is öltöztek, de szerintetek ezekhez a felsőhöz illik a világító szilikonpánt? Mert szerintem jobb lett volna ha nem vesznek fel hozzá ilyet, vagy ha úgy nem tudják viselni, akkor ne vegyenek fel ilyen felsőt.

2009. jún. 18. 16:01
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, elég szánalmas lehetsz, hogyha más képeit linkelgeted be. Én sem örülnék, ha visszalátnám magam h: hú de sz*rul vannak felöltözve' kérdésnél.
2009. jún. 18. 16:26
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért,de mi a bajod a szilikon pántokkal?Nem mindenkinek koszos!Én mondjuk jobban szeretem a szilikonosat,mint a rendeset,mivel minden ruhához fel lehet venni.Ha hupikék színű a felsőm akkor nem fogok,csak azért hupikék színű pántért boltba rohanni...
2009. jún. 18. 17:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Az egyik, hogy nem vagyok szánalmas, némelyik lánynak igenis elkél egy-két negatív, ám építő jellegű kritika. Elmentek a buliba, tudták nagyon jól, hogy le lesznek fotózva, és az az interneten fog kikötni. (gondolom nem viccből pózoltak össze-vissza).
2009. jún. 18. 18:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ezek közül néhányat a napiszar oldalon is nagy sikerrel lehetne mutogatni. xD És nem a pánt miatt, az a legkevesebb...
2009. jún. 18. 19:14
 17/24 anonim ***** válasza:
16%
A szilikonpánt egyszerűen borzalmasan csúnya, ha elöregedett, ha nem. arról nem is beszélve, hogy befülled alatta a bőr, undorító. jóízlésű nő ilyet nem vesz fel. az a legszánalmasabb a szilikonpántban amúgy, hogy ugye elvileg arra lenne való az átlátszósága miatt, hogy ne látszódjon, ennek ellenére mivel megcsillan rajta a fény, hát enyhén szólva látszik:D
2009. jún. 18. 20:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Na én már kész vagyok... siralmasak ezek a "nők".

Mindig is tudtam, hogy a legtöbb embernek nincs ízlése... :)

ez szörnyű!!!!! nem is tudok mit mondani, arra sem méltatnám hogy elmegyarázzam neki hogyan lehetne szebb mert úgysem értené...

Amúgy a szőkét citromsárgában láttátok (lehetett nem látni???) a magenta színű istenverésével a derekán...

KOmolyan mondom felment a vérnyomásom... ezért nem járok én ilyen helyekre mert nem tudom kezelni az indulataimat...

2009. jún. 18. 23:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Visszatérve az egyik hozzászólóra, nem bántani akartam a lányokat... Nem az arcukat, vagy alakjukat szidtam, hanem az öltözködésüket, amin nem nehéz változtatni - szerintem. És nem is ártana, tisztelet a kivételnek.
2009. jún. 19. 08:25
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
De most őszintén mi közöd van ahhoz hogy ki hogy öltözik?Ha nem tetszik akkor ne nézz oda,úgy tudom utálni az ilyen embereket,nincs az életedben ennél nagyobb problémád hát komolyan irigyellek.Fogadjunk egy megkeseredett kis kövér zsíros hajú vénlány vagy.
2009. jún. 19. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!