Hogy tudok nőiesebben öltözködni?
szerintem tavasszal vegyél fel cicagatyát, vagy csőgatyát balerina cipővel, ahhoz valami olyan trikót, amin van egy kitűző, egy nagy rózsa(az nagyon divat most) és valami szép táska, amit a kezedben hordasz (nem pedig oldal). kicsit most már hidegebb van, úgyhogy bármilyen sálat, színeset, kockásat, virágosat felvehetsz, az nagyon jól néz ki egy sima egyszínű pólóval. meg vannak masnis hajpántok,azzal is jól eltűzheted a hajad, vagy magasra egy lófarkat csinálj!
itt van egy kérdés, és vannak a kérdésben linkek. az 1.fajta (kicsit nőiesebb) <<azokat nézd, a másikat ne! vannak köztük csinos, nőies ruhák.
vegyél tornacipőt ilyen időre, vagy: [link]
remélem tetszenek amiket írtam :)
Szerintem, hogy ne legyen túl nagy a kontraszt, először is a kiegészítőkkel variálj. Szép bizsu fülbevalók, hajpántok, csatok, nyakláncok, övek, kitűzők, sálak sokat dobnak a szereléseden.
A V kivágású felsők, ingek, tunikák mindenképp nőiesek.
Arra figyelj, h a derekad ne legyen kint, mert az nem nőies és nem egészséges.
Amúgy egyik másik válaszoló, mikor azt írja, h tiniknek való hány éves korra gondol? Mert a kérdező 15 éves és nem 25-30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!