Nőiesebben szeretnék öltözködni. Segítenél? (kérdések még lent :D )
Eddig sportosabban öltözködtem, tehát converse, supra, meg ilyen lazább, deszkás cuccokban jártam. Persze voltak csajosabb cuccaim is, de zömében sportosak.
És most úgy döntöttem, szeretnék nőiesebben öltözni.
Milyen ruhákat hordhatnék:
-suliba
-sulin kívül
-bulizni?(és itt nem diszkóra gondolok, hanem házibulikra, stb.:) )
Amúgy többnek nézek ki a koromnál(visszajelzések szerint, 17nek szoktak nézni kb.), tehát mondhattok-persze nem suliba- extrább cuccokat.(itt a magassarkúra, kivágott felsőkre, és hasonló tipusú dolgokra gondolok.)
Amúgy alakom:
Szélesebb csípő, erősebb comb, kerek fenék, vékony derék, koromhoz képest elég nagy mell(80/D). Kövérnek nem mondanám magam, olyan husis-homokóra lehetek XD
Milyen ruhákat hordhatnék?:)))
Linkelhetsz is.
14/L
Hát a nőiesség az nem csak a ruhától függ.Hanem a viselkedéstől is pl.vagy a hajviselettől sminkeléstől.(persze jó!te a ruhát kérdezted csak)
De,hogy néz ki ha valaki nőiesen néz ki de nem úgy viselkedik??De mind1 hagyjuk...Leírom hova mit vegyél fel!!!:)
-suliba:a suli az suli...Ezért persze kicsit visszafogottabban kell öltözködni és nem kirívóan!"Szezolálisan" egy kisebb sarkú csizma,ez lehet boka vagy akár magasszárú is.De ha van egy kis sarok akkor nőiesebb hatás mint a lapos talpú!
Ruhába pedig:répanaci...nem agyonkoptatott szaggatott...Hanem igényesebb sötét farmer! Valami pl.Retro Jeans vagy Mayo chix-es pólóval+rá egy kötött boleró.
Iskolán kivül:Sok "cicababa" a hétköznapokra mondjuk egy márkásabb melegítőt húz fel,vagy esetleg plüssös melegítőt valami (nem deszkás stb...) nőies,keskeny sportcipővel.
Buliba:Húzhatsz akár kivágott felsőket,miniszoknyát egy csipkés leggingel,Vagy vegyél egy farmer hatású legginget és hozzá egy szép tunikát.Ide húzhatsz egytra magas sarkú cipőket,csizmákat,Jah és a kiegészítőket se feledd...Fülbevaló,karkötő,nyaklánc stb...
20/L
-bulizni?
Köszönöm szépen. :)))
Hát, már a viselkedésem kezd nőiesedni, leszoktam a hajvasalásról, mástmár ilyen nagy loknis hajam van, és a sminkem általában csak annyi, hogy véknyan kihúzom a szememet feketével+joonagy pillákat csinálok :))
meg néha világos rózsaszín szájfény (de nem az a p*csás, tüdöbajszínű, hanem olyan kis természetes :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!