Hogyan öltözködhetnék nőiesebben? (lent)
már páran beszóltak hogy milyen fiúsan öltözködök egy farmernadrág póló és sportcipő hétköznapokon így szoktam öltözködni
igaz hogy még javába nyár van de szeretném ha a suliba nőiesebben öltözködhetnék mert eléggé szarul estek ezek mellé még egy barátnőtől is hallottam igaz nem olyan közeli de akkor is...
nem vagyok vékony ... ezen kívül magassarkút és semmilyen más női cipőt nem tudok felvenni mert 42ig van a méretezés és nekem 43as lábam van :S jah és utálom a szoknyákat tehát így nem tudom hogy lehetne nőiesebben öltözni
köszi előre is a tippeket
17/ L
ezt a cikket találtam, talán segít :)
és ha nem szereted a szoknyát, meg a magassarkút,akkor próbálj meg több kiegészítőt hordani :)
Szabadulj be a new yorkerbe és válogass
vegyél vmi szines tornacipőt :D az jó nagy lábra is és ha szép a szine akk nőies
és ha nem vagy vékony akk felvehetnél ien lögös pólókat :Dtudod mikre gondolok? meg csöves naci :D az is nőies
jaés soksoksok érzseer :D abból sose elég
16/L
Vegyél olyan felsőt, ami tetszik!
Nyaklánc is jöhet!
A gatyád ne lógjon!
A tornacipő is jó!
Hajad legyen ápolt!
Szempillaspirál+szájfény!
Fesd ki a körmöd!
Ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!