Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem tudnak a lányok...

Miért nem tudnak a lányok manapság öltözködni?

Figyelt kérdés

Buliképeket nézegettem, és sajnos azt vettem észre, hogy a lányok előszeretettel vesznek fel mindenfelső alá szilikonpántos melltartót, ami aztán teljesen kilátszik a ruha vagy a fölső alól. Nem azzal van a gond, hogy melltartót vesznek fel, hanem, hogy sokszor tipikusan olyan felsőt vesznek, ami alá nem nagyon illik melltartó, mert egyértelmű, hogy kilátszik. Ha vesz alá fel, akkor legalább pánt nélkülit kellene.

Én sosem mernék így elmenni otthonról, eleve egy fölsőt is úgy veszek meg, hogy ha olyan a szabása, akkor megnézem, melltartó nélkül vajon jól áll-e, vagy nem látszik-e át?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerencsére azért akad még egy-két lány, aki ízlésesen csinosan és emellett még divatosan is öltözködik...

[link]

[link]

Nektek mi a véleményetek? Kinövik?

2009. jún. 18. 14:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
az a véleményem, hogy ha pasi lennék az ilyen lányt bottal se piszkálnám meg. visszataszító, számomra azt sugallja, hogy az ilyen lányokból az ízlés legkisebb csírája is hiányzik. süt róluk az ostobaság és az önkritika szót hírből sem ismerik. talán egyszer majd rájönnek, hogy hogy is néznek ki, addig meg legalább arra jók, hogy a barátnőmmel nagyokat röhögjünk rajtuk.
2009. jún. 18. 14:23
 2/24 anonim ***** válasza:
98%

ki is övik meg nem is..

[link]

csak rájuk kell nézni.. belőlük lesznek ezek a 60 évesen is 18nak akarok kinézni nők

akinek nagyobb melle van, hogy vegyen fel egy pánt nélküli pólót? az hogy pánt nélküli melltartó, nekem lecsúszik, vagy olyan érzésem van, folyamatosan huzigatom.. építő jelllegű ötletet elfogadok

az viszont nekem se tetszik hogy kivan az egész melltartója a póló alól

2009. jún. 18. 14:27
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

Lány vagyok, és mondhatom hogy tényleg siralmas....a szilikonpánt úgy ahogy van undorító.....egyesek pedig olyan koszos szilikonpántot vesznek fel...hihetetlen

Ha már kilátszik a felső alól a pánt, akkor inkább olyan színű legyen, ami illik a felsőhöz:)

2009. jún. 18. 14:27
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Abban igazad van, hogy izléstelenül vannak felöltözve. Viszont azzal nem értek egyet, hogy gusztustalan ha kilátszik a pánt a felső alól. Sokszor járok trikóban, ilyenkor elkerülhetetlen hogy kilátszódjon a melltartóm pántja (nem szilikon pánt). Megkéne érteni azt is, hogy nem mindenki bír pánt nélküli melltartót hordani. Nem egy nagy darab bögyös nő vagyok, de én se bírom a pánt nélküli melltartót. Lecsúszik, nem úgy tart, ahogy kéne stb. Nyilván azért veszek melltartót mert nem állnak tökéletesen a melleim mióta szültem. Ne kritizálj addig senkit, amíg nem tudod, hogy 2-3 gyerek után mi lesz.
2009. jún. 18. 14:38
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
akiket linkeltél, nekem mind visszataszító, a szilikonpámtról nem is beszélve. de a rendes melltartó pántja, ha kilátszik, nekem tetszik
2009. jún. 18. 14:48
 6/24 anonim ***** válasza:
89%

Nekem alapból nem tetszik az ilyen stílus (hát igen, goth vagyok) de a szilikonpánt, akár divat akár nem: csúnya és közönséges!

amúgy van olyan nő, akinek muszáj a melltartó, mert nem kicsi és/vagy feszes mellel áldotta meg a sors vagy a plasztikai sebész...

2009. jún. 18. 14:56
 7/24 anonim ***** válasza:
70%

Én tudok, én is goth vagyok. :D

2 képet megnéztem, szerintem átlagos diszkós külsejük van.

Inkább az öltözködni nem tudó pasikról tudnék mesélni... :S

2009. jún. 18. 15:11
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Utolsónak: mesélj nekünk (-:
2009. jún. 18. 15:12
 9/24 anonim ***** válasza:
98%

Jó, de az off lesz:

pl. sokuk az istennek nem tud magára való nadrágot venni (méret, szabás), ami jól áll neki, hordja, amit pl. az anyja vesz rá találomra (vagy ő magának PRÓBA nélkül!), és ami úgy áll rajta, mint tehénen a gatya.

Továbbá, (jó alakú) exemet mire lebeszéltem ezekről a szörnyű alul húzott pulóverekről, vááááh....

Akkor sokan ugyanabban a pólóban járnak egész évben, vagy van 3-4 egyforma pólójuk, és azt váltogatják... Még jobb, ha rossz a méret, túl nagy rájuk!

Ha ezeket átöltözteted rá való méretű nadrágba és pólóba vagy ingbe - nem egy mintha egy másik pasi lenne :P

Akkor mi van még? Betűrik a nadrágot a bakancsba - ugyan már!

stb. stb.

2009. jún. 18. 15:32
 10/24 anonim ***** válasza:
98%
Nem, soha nem fogják kinőni. És még ők néznek ferdén azokra, akiknek nem lóg ki semmijük sehonnan.
2009. jún. 18. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!