Mi bajuk van a magyar embereknek ezzel a szegény kis aranyos csizmával? (kép)
Figyelt kérdés
Miért utálják ezt a csizmát a magyarok? Azért utálják mert olyan kényelmes mint egy otthoni mamusz, vagy azért mert nem fázik fel benne egy magyar nő sem?
2012. febr. 1. 15:47
31/35 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak adok igazat.
2012. aug. 12. 16:46
32/35 anonim válasza:
szerintem aranyos ahogy kinéz, de túl kislányos. nekem pedig emiatt nem tetszik. na meg nem menne a szövetkabátomhoz sem. egyébként nekem sosem volt bajom ezzel a csizmával :D
33/35 anonim válasza:
szerintem jól néz ki főleg színesben, de nagyon kényelmetlen !!!!
34/35 zit467 válasza:
Figyelj! Ne kérdezz ilyen dolgokat..miért? Neked tetszik és ennyi amúgy szerintem is aranyos és biztos meleg, kényelmes, nem kell vele angliába költözni mert azt nem bírná meg nem kell őt télen esős időben használni ennyi amúgy ez egy elég hülye kérdés hogy miért nem teszik másnak...mert nem éri meg meghallgatni más beszólását....
35/35 anonim válasza:
Az a bajuk, hogy státusszimbólum lett, és ennek megfelelően drága. Ez nem a kényelemről, a praktikumról, vagy az ár-érték arányról szól, egyszerűen érzelmi kinyilatkoztatás azok részéről, akik szeretnének olyan lánnyá válni, aki ilyen csizmát hord, de nem engedhetik meg maguknak. Egyszerűbb azt mondani, hogy szr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!