Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi bajuk van a magyar emberekn...

Mi bajuk van a magyar embereknek ezzel a szegény kis aranyos csizmával? (kép)

Figyelt kérdés

Miért utálják ezt a csizmát a magyarok? Azért utálják mert olyan kényelmes mint egy otthoni mamusz, vagy azért mert nem fázik fel benne egy magyar nő sem?

[link]

2012. febr. 1. 15:47
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
2012. febr. 1. 16:03
 12/35 A kérdező kommentje:
Én most ilyen Björndal csizmát akarok venni a Deichmannból [link]
2012. febr. 1. 16:13
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

lényegébne hordjad, ha neked tetszik.

De ebben olyan lúdtalpat kapsz, mint a fene. Nincs tartása, nem tartja a bokádat, átázik /még a márkás is/, széjjel megy a talpa, mert kis szivacs, hóban-vízben nem tudod hordani. Kell ennél több negatívum.

Egyszerűen ronda, ronda, ronda, ízléstelen. Otthora elmegy, utcára nem.

Ha olyan csizmát akarsz, ami meleg, kényelmes és nem ázik át, akkor vegyél igazi bőr csizmát, varrott talppal, irhabéléssel. Nekem olyanom van, és hidd el, amennyiért megvetted ezt a mamuszt, ugyanannyiért veetnél igazi csizmát.

A csizma nem az, ami mostanában nagy divat. Az a papírvékony műanyagből készült, térdig érő, ragasztatt talpú, béleletlen, vékony talpú kínai vacak, nem arra kell gondolni.

Azért mégis érdekel, mit gondolnak az emberek, mert nem tetted volna fel a kérdést.

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 1. 16:17
 14/35 anonim ***** válasza:
Tudod, mennyi tinilány tett ki kérdést itt ősszel, hogy hol lehet ilyet venni? :))) Ez most az egyik nagy divat, tesómnak is van, és a barátnőinek is.
2012. febr. 1. 16:27
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Eddig ahány emberen láttam, mindegyiknek szét volt taposva a sarka. Nem szép látvány.
2012. febr. 1. 16:40
 16/35 anonim ***** válasza:
66%

nagyon egyszerű. nem az a bajom vele, hogy sokan hordják, hanem h RONDA.

nézd már meg jobban basszus!!! h néz ez ki???

én nem értem h alakulhat ki tömegeknek ilyen kicsavarodott ízlése, h minden 2. ember ilyet hord.

aránytalan és úgy néz ki mintha vmi textilből fabrikálta volna egy 5 éves gyerek. azok a varrások iszonyat bénák, és a talpáról már ne is beszéljünk. az már csak hab a tortán, h. egy vagyonba kerül, úgy sejtem. és mi az h nem fázik benne egy magyar nő sem? ezért utálná vki? ne röhögtess. nagy cucc, én sportcipőt hordok egész télen és még sose fázott a lábam.

21/F

2012. febr. 1. 16:47
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

Én acélbetétes bakancsba és nőies csizmában járok felváltva,szóval elég széles skálán mozog az ízlésem,de szerintem ez a csizma nagyon csúnya.Van sokkal szebb ugyanolyan jó meleg cipő..személy szerint spec én azt sem kedvelem különösebben ami nagy divat,lásd konverz cipő,twájnyál, és ez.

Ha tetszik akkor hordd,ne másokkal foglalkozz ;)

2012. febr. 1. 17:07
 18/35 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, talán nem tudják elfogadni, ha egy csizma nem olyan átlagos... Nekem tetszik, én is szerettem volna venni, de vhogy elmaradt.
2012. febr. 1. 17:28
 19/35 anonim ***** válasza:
85%
Én csak nem értem miért ilyen ronda csizmát vesznek egyes NŐK és lányok, azzal a címszóval hogy "mert ez meleg"... ugyanilyen meleg csizmát kaphatnál olyat is ami szép, nőies, és még kényelmesebb, tartósabb, egészségesebb is, na meg ami nem ázik be úgy mint ez. Bőrcsizmákról beszélek igen. Ezek a mamusznak kinéző gyerekes csizmák otrombák, nagy bunkó izék, nem illenek semmilyen ruhához sem. Régen ovis gyerekeken lehetett ilyeneket látni csak. Szóval felőlem hordja aki akarja, de én ha ránézek röhögnöm kell, nem tehetek róla.
2012. febr. 1. 17:54
 20/35 anonim ***** válasza:
47%

"Nekem van ilyen cipőm."

És ha már itt tartunk, ez kit érdekelt?

"Mert meleg."

Nekem mondjuk bélelt, magassarkú, magas szárú csizmám van, ami egyaránt csinos, és nem is fázik benne a lábam. Van lapos talpúm is, az is csinos.

"Nem kell egy nőnek mindig nőiesnek lennie."

Igazad van, lehet szakadt trampli is, ugg csizmában. Csak az igényesebbje mégis inkább megpróbál nőies lenni, és elkerüli az ilyen rondaságokat.

"Ba*zki, ha fázom, beöltözöm."

Én is- bélelt csizmába, vastag harisnya a nadrág/szoknya/egyberuha alá, top, hogy melegítsen, felső, garbó, szövetkabát. Csinos is vagyok, és nem is fázom. Nem nagy művészet.

Tehát a kérdésedre a válasz röviden: mert RONDA, (és igen, ezzel egyben nem nőies), és TUCAT, és a segítsége nélkül sem fagy meg az ember, sőt.

Ha ez neked nem elég indok ahhoz, hogy ne tetsszen, akkor a te ízléseddel van baj. Ennyi.

2012. febr. 1. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!