Mi bajuk van a magyar embereknek ezzel a szegény kis aranyos csizmával? (kép)
Miért utálják ezt a csizmát a magyarok? Azért utálják mert olyan kényelmes mint egy otthoni mamusz, vagy azért mert nem fázik fel benne egy magyar nő sem?
Mindenkinek ilyen van szinte (nekem is) !!!!
És még hogy nem szeretik a magyarok??? mit általánosítasz mindenkit, jó bocs ez a gyengém, de akk is, nem kell általánosítani, mostanában az idegesít hogy mindenkinek ilyen van, és divatmajomnak tűnök köztük...-.-
Én is feketét akarok venni, úgyhogy cipő tesók leszünk!
L/27
Magával a csizmával semmi bajom nem lenne, kényelmes, meleg, és vastagabb lábra is gond nélkül fel lehet venni.
Az az egyetlen nagy baja, hogy itthon az olcsó utánzatok terjedtek el, amik igen gyenge minőségűek, semmi tartásuk nincs, ráadásul iszonyatosan vékony a talpuk. Ha csámpás a csaj, nagyon hülyén néz ki, ahogy széttapossa, és nem is veszi észre magát. Márpedig 10-ből 9 igen csúnyán szét van taposva, csak figyeld meg, hogy mennek benne előtted.
Már nem azért, de ha valakinek ez tetszik, akkor ez tetszik. Mindenkinek van egy stílusa, amitől még nem lesz kevésbé jobb vagy nőiesebb. Nem a cipő teszi "nővé a nőt", nem az, hogy 10 centis magassarkúban jár.
És nem is véletlenül van rengeteg embernek ilyen cipője. Meleg, ebben biztos nem fázol meg, sokkal jobb télre mint a nőies csizmák. Kényelmes, ami igaz, hogy nem tesz jót a lábadnak, de sokkal jobb egész nap ebben talpon lenni. Ezenkívül egyáltalán nem ázik át, nekem az első ilyen cipőm egy kínai cucc volt, és egy picit sem ázott be.
A negatívumokat a hatalmas szakértők írják, akik érdekes módon mindent tudnak erről a csizmáról, bár állításuk szerint utálják és sosem vennék fel. Akkor mégis honnan is?
Az emberek mindig a másikkal foglalkoznak. Őszintén, le kéne szarni, hogy milyen a másik. Olyan, amilyen. Saját magunkkal kellene foglalkoznunk, és elfogadni a másikat olyannak, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!