Mi bajuk van a magyar embereknek ezzel a szegény kis
aranyos csizmával? (kép)
Figyelt kérdés
Miért utálják ezt a csizmát a magyarok? Azért utálják mert olyan kényelmes mint egy otthoni mamusz, vagy azért mert nem fázik fel benne egy magyar nő sem?
Nekem van ilyen cipőm. Azt kérded, hogy miért van? Azért, mert szeretem. Mert meleg. Mert nem fázik benne a lábam. Hogy divat? Ki a jó nagy túrót nem ...**...****.****....**** hogy nekem ilyen van. Hogy nem nőies? (mert már ilyen dumát is hallottam) Na, az meg főként nem érdekel. Nem kell egy nőnek mindig nőiesnek lennie. Főleg télen. Ba*zki, ha fázom, beöltözöm. Engem hóttul nem izgat, hogy ki tart télen nőiesnek - mondjuk máskor sem - és ki nem, az a lényeg, hogy ne fázzak ba*sza meg. Elnézést, mindez kikívánkozott belőlem, párdon.
2012. febr. 1. 15:49
2/35 anonim válasza:
állítólag undorítóan néz ki..szerintem cuki :) nem értem,miért kell ,hogy minden mindenkinek tetsszen...
2012. febr. 1. 15:50
3/35 anonim válasza:
Mert egyszerűen bénán néz ki. És még nem is nőies. 19/L
2012. febr. 1. 15:50
4/35 anonim válasza:
Előző vagyok. Sok ismerősömtől hallottam, hogy beázott. Pedig nem olcsón vették. Én az eredeti bőr csizmát szeretem.
2012. febr. 1. 15:52
5/35 anonim válasza:
Olyan, mint egy gumicsizma:D Ha neked tetszik, akkor hordjad. De ne várd el, hogy másoknak is tetsszen...
2012. febr. 1. 15:54
6/35 anonim válasza:
Nem ck a magyaroknak nem tetszik....nemértem honnan szedted ezt a hülyeséget ck anyi h. a magyarok hordják csak ezt a csizmát :)
2012. febr. 1. 15:59
7/35 A kérdező kommentje:
ck=Calvin Klein?
2012. febr. 1. 16:01
8/35 anonim válasza:
Elhiszem hogy meleg de nekem nagyon nem tetszik.
Másnak tetszik , hordja. Nem zavar, de nekem nem teszik.
2012. febr. 1. 16:01
9/35 A kérdező kommentje:
Tall ugg csizmának hívják egyébként.
2012. febr. 1. 16:02
10/35 anonim válasza:
Úgy látom első körben már meg is válaszoltad magadnak a kérdést. :P
"Komolyra" fordítva a szót: semmi baj sincs ezzel a csizmával, nekem nincs ilyen, de amúgy tetszik. A demotiválós fotó csak azért készült, mert h már tényleg minden 3. csajnak van ilyenje... ezt a kört már a converse csukákkal is lefutotta Mo, Európa nagy része szintúgy. Ha téged nem zavar, h sok mindenkinek van ilyenje, akkor hordd! Szerintem jópofa csizma, egyedül azt utálom, ha csoszognak benne... attól kivagyok :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!