Hogy hordhatnám? Van egy kék, macis mintájú pólóm és imádom mert aranyos. De nem merem rordani mert túl gyerekesnek nézne ki. Hogyan tehetném felnőttesebbé? Mivel dobhatnám fel? 14/L
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 21:38
1/12 anonim válasza:
szerintem ígyis felveheted mert mostanában nagyon divat az állatos felső. ha ennyire gáznak hiszed küldenél üzibe képet?
2/12 anonim válasza:
milyen problémák :D vedd fel nyugodtan, 14 évesen még bőven megengedheted magadnak. én 17 vagyok, és még mindig hordok állatmintás felsőket, ha aranyosnak találom :D
3/12 anonim válasza:
ha az állatos sapkák ekkora divatok nem hinném hogy ez ciki lenne....
4/12 A kérdező kommentje:
ilyen. szerintem nagyon ari és kényelmes is de túl gyerekesnek találom és magában suliba kicsit unalmas így magába viszont szeretném hordani mert elég sokat jelent(tesómtól van)
2012. jan. 28. 22:11
5/12 A kérdező kommentje:
csak nem tudom mivel dobjam kicsit fel
2012. jan. 28. 22:12
6/12 anonim válasza:
varrj rá egy fekete csipke masnit:DD sztem a bal felső "sarokba" egy kicsit ferdén, és úgy 10 cm legyen kb.
7/12 anonim válasza:
barátnőmnek is ilyen van fehérben :D am elég az is, ha mondjuk egy vastag szalagot (a színe mindegy, de szerintem sötétkék) többszörösen áttekersz a karodon, és egy masnit kötsz rá :D
8/12 anonim válasza:
Tényleg egy csipkemasni jó :D
Én is 14 éves vagyok és felvenném simán,mondjuk egy fekete boleróval :D
9/12 A kérdező kommentje:
Pont van kéznél masni meg boleró is majd ki is próbálom velük Köszi a tippeket :D még jöhetnek az ötletek :))
2012. jan. 28. 22:33
10/12 anonim válasza:
flitterek,rávasalható anyag, amiböl olyan formát vágsz ki amit akarsz,ráhimzel egy indamintát pl,vagy virágot,
de ez önmagában sem gyerekes ez nagyon aranyos!én másra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!