Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy hordhatnám? Van egy kék,...

Hogy hordhatnám? Van egy kék, macis mintájú pólóm és imádom mert aranyos. De nem merem rordani mert túl gyerekesnek nézne ki. Hogyan tehetném felnőttesebbé? Mivel dobhatnám fel? 14/L

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem ígyis felveheted mert mostanában nagyon divat az állatos felső. ha ennyire gáznak hiszed küldenél üzibe képet?
2012. jan. 28. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
milyen problémák :D vedd fel nyugodtan, 14 évesen még bőven megengedheted magadnak. én 17 vagyok, és még mindig hordok állatmintás felsőket, ha aranyosnak találom :D
2012. jan. 28. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
ha az állatos sapkák ekkora divatok nem hinném hogy ez ciki lenne....
2012. jan. 28. 21:44
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen. szerintem nagyon ari és kényelmes is de túl gyerekesnek találom és magában suliba kicsit unalmas így magába viszont szeretném hordani mert elég sokat jelent(tesómtól van)

2012. jan. 28. 22:11
 5/12 A kérdező kommentje:
csak nem tudom mivel dobjam kicsit fel
2012. jan. 28. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
varrj rá egy fekete csipke masnit:DD sztem a bal felső "sarokba" egy kicsit ferdén, és úgy 10 cm legyen kb.
2012. jan. 28. 22:15
 7/12 anonim ***** válasza:
barátnőmnek is ilyen van fehérben :D am elég az is, ha mondjuk egy vastag szalagot (a színe mindegy, de szerintem sötétkék) többszörösen áttekersz a karodon, és egy masnit kötsz rá :D
2012. jan. 28. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Tényleg egy csipkemasni jó :D

Én is 14 éves vagyok és felvenném simán,mondjuk egy fekete boleróval :D

2012. jan. 28. 22:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Pont van kéznél masni meg boleró is majd ki is próbálom velük Köszi a tippeket :D még jöhetnek az ötletek :))
2012. jan. 28. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:

flitterek,rávasalható anyag, amiböl olyan formát vágsz ki amit akarsz,ráhimzel egy indamintát pl,vagy virágot,

de ez önmagában sem gyerekes ez nagyon aranyos!én másra gondoltam.

2012. jan. 29. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!