Nem mernek szépek lenni a csajok?
Hátha ti választ tudtok adni erre, mert sehogy nem értem. Én ilyen szexibb ruhákat hordok a legtöbbször. Mindig sokan mondják a lányok közül is hogy milyen jól néz ki, de ők nem mernék ezt bevállalni. Na és ezt nem értem, hogyhogy nem mernék? Mitől félnek? Hogy tetszeni fognak másoknak? Én mióta így öltözöm még csak jó véleményeket kaptam mindenhonnan, mindenkinek tetszik, és ez jó érzés, ők meg nem merik? Mióta kell bátorság egy ruha felvételéhez? Ilyenről még nem hallottam. Nekem ami megtetszik azt felveszem. Nincs olyan hogy nem merem. Ti mit gondoltok? Van olyan ami nektek tetszik de nem meritek felvenni? Ha igen, miért?
Bocs ha hosszú lett...
Egy szép nő rongyokban is szép, nem a ruha teszi azzá.
Szépnek meg nem merni kell lenni, hanem úgy kell születni...
A kihivóan öltözködő pi.csákat akik azt hiszik magukról, hogy ők szépek ki szokás röhögni :D:DD
18/F
Azért mert páran - köztük én is - utálják ha megbámulják őket. Egyszerűen zavaró, amikor megfordulnak utánad, vagy amikor jön valaki veled szemben, és amikor még el sem mentetek egymás mellett, már hallod ahogy odasúgja a másiknak a véleményét rólad.
A másik ok, hogy a "szexi" ruhákat tudni kell viselni is. Például, én hiába vennék fel magassarkút, iszonyat bénán állna - én is így gondolom, meg már mondták is - mert egyszerűen nem ilyen a stílusom, ugyan ez van a mini szoknyával és a kivágott felsőkkel is. Rajtam nem állnak jól, de attól függetlenül Te lehetsz benne szívdöglesztő, és tetszhet rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!