Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szépek ezek a cipők, de alig...

Szépek ezek a cipők, de alig tudom hordani. Másnak is mindig kimegy benne a bokája?

Figyelt kérdés

Rettentően tetszenek az ilyen cipők, odavagyok érte, ahogy kinéznek...

[link]

[link]

Természetesen el is csábulok, és időnként veszek egyet. Aztán ott áll a szekrényben, csak ott áll... én meg szemezek vele. Az a bajom, hogy ha felveszem, az egy dolog, hogy hamar megfájdul benne a lábam. Ezen még túltenném magam.

A gond ott kezdődik, hogy a vékony sarokkal elég, ha egy kisebb dudorra rálépek, és már billen el a lábam, hála annak, hogy hótt magas is. :((( Amilyen állapotban vannak a járdák, gyakorlatilag mindenhol csak dudorok vannak. :((

Időnként felveszem, de alig várom, hogy hazaérjek.

Tudok magassarkúban menni, a vastagabb sarokkal nincs bajom, csak az, hogy nem tetszik az ilyen cipő, általában inkább öreges, mint nőies, vagy olyan, mint a 90-es évek csótányreccsentői.

Mivel nem visz kocsi az ajtótól az íróasztalig meg a pláza bejáratáig, kénytelen vagyok egyenetlen felületen is gyalogolni.

Hogy lehet megoldani??? Tipegjek lábujjhegyen, vagy hogy???

Aki gyakran hord ilyen cipőt, hogy oldja meg, hogy nincs állandóan gipszben mindkét lába?

:(((

SOS, help, blabla és a többi

2011. máj. 13. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Bár a képeket nem jeleníti meg, de válaszolni nélkülük is tudok.

Nem tudod elkerülni, hiszen valamikor meg kell tanulni benne úgy lépni, hogy a bokád se törjön ki, ne úgy nézz ki mint aki mindjárt bepisil, és még a lábad se fájjon.

Hogyha elég ideig hordod, hozzászoksz.

Próbálj olyanokat venni amik fogják a bokádat - idén úgyis divatos -, majd később változtatsz :)

2011. máj. 13. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez a hátránya a platformos cipőknek, nekem is hamar megbicsaklik a bokám. Azt tanácsolom, hogy nagyon figyelj hova lépsz, bár ha minden egyes lépésedre figyelned kell, akkor elveszti a varázsát :D És amit az első is tanácsolt, hogy válassz olyan darabokat, amik pántosak, és jobban tartják a bokádat, mást nemigen tudsz tenni. :S

Amúgy te hova szoktad felvenni az ilyen cipőket? Hétköznap is hordod? Említetted, hogy sokat gyalogolsz. Téged nem zavar, hogyha pl: (feltételezem :D) megbámulnak az autósok, meg az öreg nénik? :D Sajnos engem nagyon zavar, és nem igazán merem őket hordani emiatt, nagyrészt csak akkor hordom őket, ha szórakozni megyek, vagy ha az alkalom megköveteli, pedig én aztán minden percben hordanám... :/

2011. máj. 13. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
.
2011. máj. 14. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!