A lányom a 12. szülinapjára az apjától és a feleségétől egy csizmát kapott, de nem tudom, hogy engedjem-e neki sokat hordani. (? )
Figyelt kérdés
Gyönyörű bőr, bélelt bokacsizmáról van szó, csak az a bajom vele, hogy van egy 5 centis sarka. Egyébként nagyon jól áll a lányom lábán, de nem hiszem, hogy nap mint nap kéne hordania, viszont nekem nincs pénzem új csizmára. 5 centis sarok nem sok egy 12 évesnek?2011. nov. 21. 13:22
1/18 anonim válasza:
Hááát...fene se tudja. Talán ilyen korban még sok, de ez engem nem tartana vissza attól, hogy hordja. Inkább attól tartanék, hogy nem tud rá vigyázni.
Ne állandó viseletként hordja.
2/18 anonim válasza:
Szerintem se hordja àllandóan,csak mondjuk hétvégente vagy különleges alkalmakkor,mert a csontjai még nőnek,fejlődnek.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tud rá vigyázni, nem az a fajta, akinek 2 havonta kell cipőt venni. A lábbeli-i között van olyan, amit 3 éve hord, de a nagy része 2 éves, és szinte meg sem látszik rajtuk.
Ha viszont nem kéne napi szinten hordania, honnan kerítsek neki új csizmát? Apja biztos nem fog venni, azzal, hogy jó lesz az a cipő, minek mégegy?
Különben nem ez az első sarkas lábbelije, nyárra van egy 3 centis sarkú szandálja, ill. néptáncra is egy 3 centis.
2011. nov. 21. 13:39
4/18 Andizsuzsi válasza:
Ha elég stabil a sarka, nem vékony tűsarok, stabilan áll és jár benne, akkor szerintem hordhatja. 5 cm nem olyan nagyon magas.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem vékony tűsarka van, hanem teltalpas. Különben azt mondta a lányom, hogy még kényelmesebb is, mint a lapostalpú cipői.
2011. nov. 21. 13:46
6/18 anonim válasza:
akkor meg hordja nyugodtan
azt hittem a leírtak alapján, hogy valami klasszikus magassarkú
8/18 Andizsuzsi válasza:
Szerintem ezt egészen nyugodtan hordhatja.
9/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem lesz baja, ha hetente 3-5x felveszi? Mondjuk az iskolájában kötelező a váltócipő, így csak reggel lenne rajta, amikor hazasétál, meg amikor különóráira megy.
2011. nov. 21. 14:19
10/18 anonim válasza:
Úgy szerintem nyugodtan hordhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!