Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a ruhák milyenek? Szépek...

Ezek a ruhák milyenek? Szépek és jók egy 12-13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

linkelnétek még képeket...kösz előre is :D

2011. júl. 2. 20:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

ha k.va vagy akkor tökéletes

Egy normál 13 éves lány nem hord ilyen közönséges tucatruhákat. Egy 16nak talán

2011. júl. 2. 20:16
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
k*rvásak
2011. júl. 2. 20:17
 3/26 anonim ***** válasza:

Elképzeltem, hogy a most 3 éves lányom 10 év múlva ilyenekben feszítene... hát agyoncsapnám, pedig elég laza, talán túl laza anyuka vagyok. De ez nem 13 éveseknek való.... Pánt nélküli párducmintás túl mini stb..... hát 20 körül oké, de egy kislány még ne ilyenekben járjon. Mert akármennyire is nagynak hiszitek magatokat, igenis kislányok vagytok.

És tapasztalatból: amikor 17-18 évesek voltunk, kinevettük a 12-13 éveseket akik tették vették magukat, meg botladoztak a magassarkú cipőkben, miniszoknyát hordtak, meg szívták a cigit.... tényleg szánalmasak az ilyenek...

26L

2011. júl. 2. 20:21
 4/26 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek.Szépnek nagyon szépek, de nem egy 12-13 éves lánynak való.Ezeket 16-17 éves, és idősebb lányoknak tervezték, akiknek van mint belerakni.Úgy értem van mellük, mert a legtöbb ruha akkor mutat jól ezek közül.Egy 12-13 éves lánynak aligha van ezekhez a ruhákhoz melle és feneke.Szerintem legalábbis.
2011. júl. 2. 20:22
 5/26 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és ezek mienek??

2011. júl. 2. 20:23
 6/26 anonim ***** válasza:
az is egy dolog hogy kissé ribis, buliba felvenni oké, na de egy 13 éves lányon ezek nagyon nevetségesen néznének ki. Szerintem ne erőltesd, hordj hozzádillő ruhákat, majd pár év múlva vehetsz ilyeneket is. ráérsz még vele.
2011. júl. 2. 20:23
 7/26 anonim ***** válasza:

A második egész jó, főleg így nyáron.

De a többit fel nem venném. Nagyon közönségesek, főleg a párducmintásak.

Várj velük 3-4 évet..

2011. júl. 2. 20:26
 8/26 anonim ***** válasza:

csunyák ezek a ruhák nagyon:/

mondjuk a farmer ruha amit linkeltél az jó de a többi nagyon rusnya:D

2011. júl. 2. 20:26
 9/26 anonim ***** válasza:
ugyanazt tudom elmondani mint a többiek, ilyen ruhák 12-13 évesre nem valóak. hiába hiszed most magad elég nagynak ezekhez, nevetségesen áll ilyen korban.röhej tárgya leszel ezekben;)
2011. júl. 2. 20:27
 10/26 anonim ***** válasza:
Még ráérsz szerintem,ne akarj koravén lenni ezekben a ruhákban.Vannak köztük hordhatók,de inkább egy idősebb lánynak(nőnek) valók.
2011. júl. 2. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!